Artikelen over verandering in de intercom markt

intercom_smartphone

De 5 voordelen van een draadloze intercom voor appartementen

De draadloze intercom begint steeds populairder te worden onder de bewoners van appartementen. De draadloze intercom brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Deze voordelen zorgen voor meer gemak ten opzichte van de traditionele intercom. Lees hier onze blog waarin wij jou de 5 voordelen uitleggen van de draadloze intercom voor appartementen.

Lees meer

De 6 voordelen van een draadloze intercom voor bedrijfsverzamelgebouwen

Het is 2021: Nederland is koploper in Europa met internettoegang en de marktpenetratie van smartphones in ons land is maar liefst 95%. En toch gebruiken we nog volop mechanische sleutels en kilometers aan analoge bekabeling voor de toegang van een gebouw. Lees hier onze blogpost waarin wij jou de 6 voordelen uitleggen van een draadloze intercom voor bedrijfsverzamelgebouwen.

Lees meer
Draadloze Intercom Openr

Dit zijn de 4 voordelen van de video intercom

We merken dat de traditionele intercoms verbeterpunten nodig hebben qua beveiliging. Voorbeelden hiervan zijn wazige schermen, zwart-wit schermen en technische storingen. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor de veiligheid van bewoners, omdat ze dan niet goed kunnen zien wie er voor de deur staat. Dankzij de video intercom zijn dit soort problemen verleden tijd. Lees hier onze blog over de 4 voordelen van de video intercom.

Lees meer