Artikelen over verandering in de intercom markt

Openr-hoofdkantoor-CES

Samenwerking Openr en CESNederland opent deuren naar new business

Onlangs is Openr een samenwerking aangegaan met CESNederland. Deze toonaangevende onderneming uit Apeldoorn die al sinds 1840 actief is, specialiseert zich in mechanische en elektronische sluitsystemen voor kantoren, industrie, onderwijs- en overheidsgebouwen. Wat de samenwerking in totaaloplossingen gaat inhouden? We spraken erover met Herman Hoexum, Operations Manager van CESNederland B.V. en Bas Braaksma, Commercieel Directeur Openr.

 

Lees meer
Openr-keyless-entry-applicatie

Het gemak van Openr Lite voor kleine multi-use complexen

Of het nu gaat om multi-tenant gebouwen met op elke verdieping een andere functie, zoals kinderopvang, kantoren en woningen of om kleinschalige appartementengebouwen en studentencomplexen; het draadloze intercomsysteem van Openr is ideaal voor compacte multifunctionele complexen waarin je huurders en bezoekers van alle toegangsgemak wilt kunnen voorzien.

Lees meer
Openr-producten-intercom-systeem

Access-as-a-Service; betaalbare toegangsverlening voor elk kantoorconcept

Stel, je beheert een verdieping in een gebouw waar je een aantal kantoorruimtes verhuurd aan ondernemers. Dan heb je waarschijnlijk weinig zin om te moeten investeren in een kostbaar toegangssysteem. Toch wil je huurders eenvoudig en veilig toegang verlenen tot hun werkruimte. Herkenbaar? Dan is het Openr pakket Access-as-a-Service misschien wel iets voor jou.

Lees meer
je-bent-een-rund-als

“Je bent een rund als je nog met sleutels stunt!”

Stel dat je een (startende) ondernemer bent en je team uitbreidt. Het moment komt dat je op zoek gaat naar een eigen kantoorruimte. Je wenst ongetwijfeld direct gebruik te kunnen maken van flexibele werkplekken, niet vast te zitten aan lange huurcontracten voor een transparante en scherpe huurprijs per maand. In dat geval moet je bij Gijs van Dijk van Co-Office zijn. Zijn bedrijf faciliteert kantoorruimte in Rotterdam, Schiedam en Amsterdam. Als aanbieder van flexibele werkplekken werkt ook Gijs hybride, dus zowel thuis, op kantoor en onderweg…
Lees meer
Opner-shuttersstock

Hoe je een duurzame stap neemt naar gezond en gelukkig werken?

Duurzame stappen neem je nooit in je eentje, maar doe je vooral samen. Dat was voor Openr een reden om partner te worden van Smart Workplace, een kennisplatform opgericht om belangrijke stappen naar een duurzame en gezonde werkomgeving te maken. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier veel van elkaar kunnen leren en er duurzame samenwerkingen met andere bedrijven gaan ontstaan. Maar eerst…
Lees meer
Openr-intercom-7inch

Flexibele kantoren zijn booming! Maar kan het allemaal wat duurzamer?

Veel gebouwbeheerders hebben het druk met verbouwingswerkzaamheden. Enerzijds komt dat omdat bestaande huurders minder vierkante meters willen huren, vanwege vaker thuiswerken. Anderzijds worden die vrijgekomen ruimtes verhuurd aan een toenemend aantal start-ups of ZZP’ers. Ze huren er voor enkele maanden een ruimte of betalen per maand een klein bedrag om voor enkele uren per week een werkplek te hebben. En dat heeft gevolgen…

Lees meer
Openr-video-intercom

Duurzaam kantoor- en gebouwbeheer? Sleutelbeheer op afstand!

Er is nog iets wat duurzaam is als je Openr gebruikt. Dat schreven we in onze vorige blog. Het heeft te maken met het gegeven dat vastgoedbeheerders, gebouwbeheerders of property managers tegenwoordig ook hybride werkers zijn. Ook zij willen hun werkzaamheden rondom beheer altijd en overal kunnen uitvoeren. Het beheer is echter lang niet altijd zo milieuvriendelijk.

Lees meer
Openr-duurzame-sleutel

De sleutel tot duurzame kantoren en gebouwen

Net zoals huiseigenaren verplicht een energielabel moeten hebben is dat ook het geval voor vastgoedbeheerders. Vanaf 1 januari 2023 in energielabel C een vereiste. Het geeft aan waarom het voor gebouwbeheerders of property managers zo belangrijk is om je niet morgen maar nu maatregelen te treffen. Maar wat ons betreft gaat het niet alleen om zonnepanelen, van het gas afkomen of een nog betere isolatie. Er is meer wat bijdraagt aan een duurzame wereld.

Lees meer
Openr-Jan-Belon-Bas-Braaksma

Openr in 23e editie VG Visie Winter Gasten

Iedere beheerder of eigenaar van gebouwen, als kantoren en woningcomplexen, weet hoeveel kosten en kopzorgen gemoeid zijn met simpele basisvoorwaarden. Overtollige kosten betalen over het beheer/onderhoud van de sleutels, toegangspasjes en de intercomsystemen zijn verleden tijd met Openr. Lees in de nieuwe editie van Wintergasten over Openrs digitale totaaloplossing!

Lees meer
Openr-nieuw-kantoor

De ervaring van een 'happy huurder'…

Herken je de volgende situatie? Je komt te laat op je afspraak. Tot overmaat van ramp kun je geen parkeerplek vinden. Eindelijk kom je bij de deur aan. Op welke bel moet ik drukken? Dan maar even mijn contactpersoon bellen. Er wordt niet opgenomen, je kunt niet naar binnen, want het juiste naambordje ontbreekt. Wat dit met happy huurders te maken heeft? Dat lees je hier.

Lees meer
Openr-digitale-sleutel

Waarom we bepaalde zaken willen openbreken…

De markt van toegangsverlening en controle is toe aan vernieuwing! Digitale sleutels slingeren nooit rond en je kan ze makkelijk opnieuw maken wanneer je inlog gegevens niet meer weet of als er een nieuwe huurder huisvest. Lees hier in onze blog wat de voordelen zijn van online sleutelbeheer en digitale sleutels ten opzichte van fysieke sleutels.

Lees meer
Openr-Bas-Braaksma-commercieel-directeur

Openr verwelkomt Commercial Director Bas Braaksma.

Team Openr verwelkomt Bas Braaksma als Commercial Director. Bas Braaksma is hiervoor werkzaam geweest bij vastgoed exploitant Merin. Als Operationeel Manager was Bas verantwoordelijk voor het flexibele kantoorconcept Smart Office. Tijdens het interview tussen Bas Braaksma en Jan Belon vertelt hij over zijn visie en wat voor toegevoegde waarde hij voor Openr kan zijn.

Lees meer
Openr-coworking-space-workspot

De 4 voordelen van een draadloze intercom voor co-working spaces

Voor dynamische omgevingen als co-working spaces is Openr een uitkomst. Waar traditionele systemen vaak moeite hebben om de snelheid van verandering bij te houden biedt de draadloze intercom een oplossing die past bij deze tijd. Voor co-working spaces is een draadloze intercom de ideale oplossing. In deze blog laten we je de 4 voordelen zien van de draadloze intercom voor co-working spaces.

Lees meer
Openr-Kostenbesparing-Draadloze-intercom

De 5 soorten kostenbesparingen bij het kiezen voor een draadloze intercom

We hebben al vaker uitgelegd dat de draadloze intercom zorgt voor meerdere voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen zijn de verschillende soorten kostenbesparingen die je maakt. Deze kostenbesparingen kunnen echt een enorm verschil maken. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af over welke kostenbesparingen we het hebben. Lees hier in onze blog welke soorten kosten je kunt besparen met een draadloze intercom.

Lees meer
Openr App Zorgt Ervoor Dat Je Altijd Kunt Zien Wie Er Voor De Deur Staat

Gastvrijheid, een misverstand over de draadloze intercom bij kantoren

Vroeger was het doodnormaal om een receptie te hebben in je kantoorgebouw. Dit werd gedaan om de bezoekers met open handen te ontvangen. Volgens de meeste is er geen gastvrijheid zonder receptie, maar is dat echt zo? Wat ons betreft is dit een misverstand. Lees hier onze tweede blog, van de reeks, waarin wij jou uitleggen waarom er zonder receptie wel gastvrijheid is op kantoren.

Lees meer
Openr-parkeren

Een flexibele werkomgeving met slimme toegang

Het lijkt nog ver weg voor we weer volop op kantoor mogen werken en het ziet er naar uit dat het hybride werken met enkele thuiswerkdagen per week een blijver is. Dit vraagt om een grondige flexibilisering van de kantooromgeving. Lees hier onze blog waarin uitleggen waarop je op moet letten bij het flexibel inrichten van je kantooromgeving.

Lees meer
Lage Onderhoudskosten Openr

Prijs, een misverstand over de draadloze intercom bij kantoren

De draadloze intercom is een innovatief product voor kantoren. Toch worden innovaties niet altijd meteen geaccepteerd in de markt. Veel traditionele spelers houden vast aan oude oplossingen terwijl de klanten nood hebben aan vernieuwing. Lees hier onze eerste blog, van de reeks, waarin wij jou een misverstand uitleggen over de prijs van de draadloze intercom voor kantoren.

Lees meer
Openr-intercom-smartphone

De 5 voordelen van een draadloze intercom voor appartementen

De draadloze intercom begint steeds populairder te worden onder de bewoners van appartementen. De draadloze intercom brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Deze voordelen zorgen voor meer gemak ten opzichte van de traditionele intercom. Lees hier onze blog waarin wij jou de 5 voordelen uitleggen van de draadloze intercom voor appartementen.

Lees meer

De 6 voordelen van een draadloze intercom voor bedrijfsverzamelgebouwen

Het is 2021: Nederland is koploper in Europa met internettoegang en de marktpenetratie van smartphones in ons land is maar liefst 95%. En toch gebruiken we nog volop mechanische sleutels en kilometers aan analoge bekabeling voor de toegang van een gebouw. Lees hier onze blogpost waarin wij jou de 6 voordelen uitleggen van een draadloze intercom voor bedrijfsverzamelgebouwen.

Lees meer
Openr-intercom-7inch

Dit zijn de 4 voordelen van de video intercom

We merken dat de traditionele intercoms verbeterpunten nodig hebben qua beveiliging. Voorbeelden hiervan zijn wazige schermen, zwart-wit schermen en technische storingen. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor de veiligheid van bewoners, omdat ze dan niet goed kunnen zien wie er voor de deur staat. Dankzij de video intercom zijn dit soort problemen verleden tijd. Lees hier onze blog over de 4 voordelen van de video intercom.

Lees meer