Artikelen over verandering in de intercom markt

Een toegankelijk praktijkverhaal over een ‘happy huurder’...

De ervaring van een 'happy huurder'…

Herken je de volgende situatie? Je komt te laat op je afspraak. Tot overmaat van ramp kun je geen parkeerplek vinden. Eindelijk kom je bij de deur aan. Op welke bel moet ik drukken? Dan maar even mijn contactpersoon bellen. Er wordt niet opgenomen, je kunt niet naar binnen, want het juiste naambordje ontbreekt. Wat dit met happy huurders te maken heeft? Dat lees je hier.

Lees meer
Waarom we bepaalde zaken willen openbreken...

Waarom we bepaalde zaken willen openbreken…

De markt van toegangsverlening en controle is toe aan vernieuwing! Digitale sleutels slingeren nooit rond en je kan ze makkelijk opnieuw maken wanneer je inlog gegevens niet meer weet of als er een nieuwe huurder huisvest. Lees hier in onze blog wat de voordelen zijn van online sleutelbeheer en digitale sleutels ten opzichte van fysieke sleutels.

Lees meer
Bas Braaksma | Merin | Smart Office

Openr verwelkomt Commercial Director Bas Braaksma.

Team Openr verwelkomt Bas Braaksma als Commercial Director. Bas Braaksma is hiervoor werkzaam geweest bij vastgoed exploitant Merin. Als Operationeel Manager was Bas verantwoordelijk voor het flexibele kantoorconcept Smart Office. Tijdens het interview tussen Bas Braaksma en Jan Belon vertelt hij over zijn visie en wat voor toegevoegde waarde hij voor Openr kan zijn.

Lees meer
coworking space

De 4 voordelen van een draadloze intercom voor co-working spaces

Voor dynamische omgevingen als co-working spaces is Openr een uitkomst. Waar traditionele systemen vaak moeite hebben om de snelheid van verandering bij te houden biedt de draadloze intercom een oplossing die past bij deze tijd. Voor co-working spaces is een draadloze intercom de ideale oplossing. In deze blog laten we je de 4 voordelen zien van de draadloze intercom voor co-working spaces.

Lees meer
Kostenbesparing Draadloze Intercom

De 5 soorten kostenbesparingen bij het kiezen voor een draadloze intercom

We hebben al vaker uitgelegd dat de draadloze intercom zorgt voor meerdere voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen zijn de verschillende soorten kostenbesparingen die je maakt. Deze kostenbesparingen kunnen echt een enorm verschil maken. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af over welke kostenbesparingen we het hebben. Lees hier in onze blog welke soorten kosten je kunt besparen met een draadloze intercom.

Lees meer
Openr App Zorgt Ervoor Dat Je Altijd Kunt Zien Wie Er Voor De Deur Staat

Gastvrijheid, een misverstand over de draadloze intercom bij kantoren

Vroeger was het doodnormaal om een receptie te hebben in je kantoorgebouw. Dit werd gedaan om de bezoekers met open handen te ontvangen. Volgens de meeste is er geen gastvrijheid zonder receptie, maar is dat echt zo? Wat ons betreft is dit een misverstand. Lees hier onze tweede blog, van de reeks, waarin wij jou uitleggen waarom er zonder receptie wel gastvrijheid is op kantoren.

Lees meer

Een flexibele werkomgeving met slimme toegang

Het lijkt nog ver weg voor we weer volop op kantoor mogen werken en het ziet er naar uit dat het hybride werken met enkele thuiswerkdagen per week een blijver is. Dit vraagt om een grondige flexibilisering van de kantooromgeving. Lees hier onze blog waarin uitleggen waarop je op moet letten bij het flexibel inrichten van je kantooromgeving.

Lees meer
Lage Onderhoudskosten Openr

Prijs, een misverstand over de draadloze intercom bij kantoren

De draadloze intercom is een innovatief product voor kantoren. Toch worden innovaties niet altijd meteen geaccepteerd in de markt. Veel traditionele spelers houden vast aan oude oplossingen terwijl de klanten nood hebben aan vernieuwing. Lees hier onze eerste blog, van de reeks, waarin wij jou een misverstand uitleggen over de prijs van de draadloze intercom voor kantoren.

Lees meer
intercom_smartphone

De 5 voordelen van een draadloze intercom voor appartementen

De draadloze intercom begint steeds populairder te worden onder de bewoners van appartementen. De draadloze intercom brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Deze voordelen zorgen voor meer gemak ten opzichte van de traditionele intercom. Lees hier onze blog waarin wij jou de 5 voordelen uitleggen van de draadloze intercom voor appartementen.

Lees meer

De 6 voordelen van een draadloze intercom voor bedrijfsverzamelgebouwen

Het is 2021: Nederland is koploper in Europa met internettoegang en de marktpenetratie van smartphones in ons land is maar liefst 95%. En toch gebruiken we nog volop mechanische sleutels en kilometers aan analoge bekabeling voor de toegang van een gebouw. Lees hier onze blogpost waarin wij jou de 6 voordelen uitleggen van een draadloze intercom voor bedrijfsverzamelgebouwen.

Lees meer
Draadloze Intercom Openr

Dit zijn de 4 voordelen van de video intercom

We merken dat de traditionele intercoms verbeterpunten nodig hebben qua beveiliging. Voorbeelden hiervan zijn wazige schermen, zwart-wit schermen en technische storingen. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor de veiligheid van bewoners, omdat ze dan niet goed kunnen zien wie er voor de deur staat. Dankzij de video intercom zijn dit soort problemen verleden tijd. Lees hier onze blog over de 4 voordelen van de video intercom.

Lees meer