Openr-duurzame-stap

Hoe je een duurzame stap neemt naar gezond en gelukkig werken?

Duurzame stappen neem je nooit in je eentje, maar doe je vooral samen. Dat was voor Openr een reden om partner te worden van Smart Workplace, een kennisplatform opgericht om belangrijke stappen naar een duurzame en gezonde werkomgeving te maken. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier veel van elkaar kunnen leren en er duurzame samenwerkingen met andere bedrijven gaan ontstaan. Maar eerst…
Openr-trotse-partner-Workplace-Xperience

Het antwoord op de titel

Een duurzame stap nemen naar gezonder en gelukkig werken dat doe je door op 29 of 30 maart a.s. een bezoek te brengen aan WorkPlace Experience 2022 in Gorinchem. Kom in contact met veel andere bedrijven waar je op het gebied van duurzaamheid en innovatie van kunt leren. Openr zal samen met CES Nederland B.V. vertegenwoordigd zijn en op een vernieuwende manier duurzame deuren te openen. Zowel letterlijk als figuurlijk, want dat is nodig in een tijd waarop we nagenoeg allemaal anders zijn gaan werken; flexibeler en steeds meer hybride.

Openr-samenwerken

Voor wie is WorkPlace Experience?

De WorkPlace Xperience is er voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital en Workplace Management. Maar ook is het waardevol deel te nemen als je werkzaam bent in Real Estate en bijvoorbeeld vastgoedbeheerder, gebouwbeheerder of property manager bent. Het is een plek om andere vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers te ontmoeten. Bijvoorbeeld om met elkaar van gedachte te wisselen rondom het hybride (samen)werken.

Openr-gelukkig-werken

Duurzaamheid en hybride werken zijn nauw met elkaar verbonden

De locatie waar wordt gewerkt wordt steeds meer door de eindgebruiker bepaald en ook het moment waarop hij of zij werkzaam is. Daarom vinden we, net zoals Smart Workplace, dat een werkomgeving altijd en overal duurzaam beschikbaar moet zijn. We leven daarnaast in een moderne tijd waar flexibiliteit en gebruiksgemak een steeds grotere rol speelt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je niet afhankelijk wilt zijn van iemand die je toegang moet verlenen als je per ongeluk je sleutel bent kwijtgeraakt. Onnodig heen-en-weer rijden wordt daardoor voorkomen.

Openr-flexibel-werken

Een duurzame werkomgeving is ook een omgeving waarbij je iemand digitaal, snel en eenvoudig, tijdelijk of langdurig toegang kunt verlenen tot een kantoor of werkplek. Of je nu bij de koffieautomaat staat of aan de andere kant van de wereld bent, met één druk op de knop moet je vanaf iedere locatie je bezoekers in beeld te woord kunnen staan en de deur kunnen openen. Dat toegang verlenen aan een flexibele werkplek ook heel milieuonvriendelijk kan zijn, vanwege kantoorverbouwingen of interne verhuizingen, beschreven we in ons vorige blog.

Duurzame stappen nemen is wat ons betreft anders durven denken en je veel laten inspireren.

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Ook een happy huurder worden?

Tijdens een kop koffie of een online demo kan onze Sales Manager Frank Greter je vrijblijvend informeren over de voordelen voor jouw toegang. Stuur gerust een mail naar sales@openr.nl

Vraag nu een demo aan