appartementen_complex

Dit zijn de 4 voordelen van de video intercom

We weten allemaal dat een intercom is bedoeld om toegang te geven aan je bezoekers. Dat is niks nieuws. Toch zijn er tegenwoordig steeds meer intercoms in opkomst die, los van het verlenen van toegang, andere voordelen bieden aan bewoners. Deze voordelen hebben we vooral te danken aan de video intercom. Met deze video intercom kan je altijd zien wie er voor je deur staat. In deze blog leggen wij de 4 voordelen uit van de video intercom.

Openr-App-Video-Functie

 

1. De video intercom zorgt ervoor dat je veiligheid wordt gewaarborgd 

Om meteen met de deur in huis te vallen is veiligheid het belangrijkste voordeel van de video intercom. Hoe vaak heb je het niet gezien of meegemaakt dat een intercom wazig beeld weergeeft of een zwart-wit scherm heeft? Of nog erger; de intercom doet het helemaal niet vanwege technische storingen. Dit kan uiteindelijk nadelige gevolgen hebben voor je veiligheid. Je wilt immers kunnen zien wie er voor je deur staat zodat je daarna kan bepalen of je toegang geeft aan diegene. 

Het komt nog steeds vaak voor dat mensen toegang geven aan anderen zonder zeker te zijn wie er nou voor de deur staat. Dit soort onveiligheden zijn verleden tijd met de video intercom. Met de video intercom zorg je ervoor dat je altijd kunt zien en praten met degene die voor je deur staat. Je kunt met elkaar communiceren via de camera en de microfoon. Zo zorg je ervoor dat je je bezoekers met een veilig gevoel toegang kan geven. De video intercom is dus tegelijkertijd een preventiemaatregel voor criminaliteit.

Openr Producten; Openr Draadloze Intercom, Openr App & Openr Beheeromgeving

2. De video intercom zorgt voor gemak & flexibiliteit

De technologie blijft niet stilstaan en de intercoms ook niet. De intercoms worden steeds innovatiever, omdat ze bijvoorbeeld draadloos worden. Hierdoor kun je met je telefoon, via een App, toegang verlenen aan anderen. Op het moment dat je een draadloze intercom hebt i.c.m. een videofunctie, ervaar je maximaal gemak & flexibiliteit. Bij de draadloze intercom hoort ook een App voor op je telefoon. Met deze App kan je dus altijd en overal toegang geven, wat ideaal is. Dan kan je namelijk via je telefoon exact zien wie er voor je deur staat, met diegene communiceren in beeld en geluid & vervolgens toegang geven op afstand, ongeacht je locatie. Dit kan allemaal via je mobiel!

Heb je medebewoners zonder een mobiele telefoon? Geen probleem. De oude vertrouwde binnenpost is altijd aanwezig voor hen. Ook daarmee kunnen ze zien wie voor de deur staat en praten met de bezoekers. Een ander gemak punt is dat wanneer iemand aanbelt en je lekker op de bank zit of ligt, je niet eens hoeft op te staan. Je krijgt een melding op je telefoon en met één swipe is de deur open. Lekker makkelijk toch?

Openr App Altijd & Overal Toegang Geven

3. De video intercom zorgt voor een persoonlijke verwelkoming

De video intercom zorgt ook nog eens voor een persoonlijk welkom. Wees eerlijk; het is toch wel fijn als je met anderen kunt communiceren door mekaar te zien en met mekaar te praten. De traditionele intercoms hebben vaak alleen een spraakfunctie, maar daarmee kun je je bezoekers niet zien wat minder prettig is. Zo een video intercom geeft jou en je bezoekers toch wel een beter gevoel gedurende het contactmoment. 

Draadloze Intercom Openr

4. Je hoeft voortaan geen enkele bezoeker of pakketje te missen 

Als de video intercom draadloos werkt en dus verbonden is aan je telefoon, hoef je voortaan geen enkele bezoeker meer te missen. Stel je voor dat je onverwachts bezoek krijgt terwijl je even boodschappen aan het doen bent. Je bezoeker belt dan aan, jij krijgt een call op je telefoon en kunt zelf aangeven dat je zo terug bent of dat het nu niet goed uitkomt. Ook bij het wachten op een bestelling biedt de video intercom voordelen. Stel dat er een pakketje wordt afgeleverd en jij op dat moment niet thuis bent. De bezorger belt dan aan, jij krijgt een call op je telefoon, je checkt wie het is en vervolgens doe je op afstand de deur open voor de bezorger. Zo hoef je geen enkel pakketje meer te missen. Daarnaast hoef je ook nooit meer thuis te wachten op je pakketje. Dat bespaart je flink wat tijd.

Al met al zorgt de video intercom ervoor dat je veiligheid wordt gewaarborgd en je met een veilig gevoel toegang kan geven aan anderen. Daarnaast biedt de intercom je extra gemak & flexibiliteit aan wanneer je de videofunctie gebruikt via je mobiel. Hierdoor hoef je geen enkele bezoeker of pakketje meer te missen en kun je je bezoekers ook nog eens persoonlijk verwelkomen. 

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Wil je meer weten over de draadloze video intercom van Openr en welke andere voordelen de oplossing van Openr jou biedt? Vraag dan hier een online demo bij Frank Greter aan om alles te weten komen over onze draadloze intercom met videofunctie.

Vraag nu een demo aan