Openr-hoofdkantoor-CES

Samenwerking Openr en CESNederland opent deuren naar new business

Onlangs is Openr een samenwerking aangegaan met CESNederland. Deze toonaangevende onderneming uit Apeldoorn die al sinds 1840 actief is, specialiseert zich in mechanische en elektronische sluitsystemen voor kantoren, industrie, onderwijs- en overheidsgebouwen. Wat de samenwerking in totaaloplossingen gaat inhouden? We spraken erover met Herman Hoexum, Operations Manager van CESNederland B.V. en Bas Braaksma, Commercieel Directeur Openr.

 

Lees meer over onze samenwerking
Openr-Herman-hoexum-operations-manager-CES

Herman: ‘Er was direct een klik’

“Onze samenwerking staat in het teken van een gezamenlijk doel; de wens van de eindgebruiker centraal stellen”, legt Bas Braaksma uit. “De combinatie Openr & CES maakt het mogelijk een totaaloplossing te verzorgen; bij Openr noemen we dit ook wel: 1+1 = 3. “Onze klik is dat we allebei altijd voor kwaliteit gaan”, vult Herman aan. “Daarnaast stellen we niet het product, maar de oplossing centraal en hebben we de wil om de markt waarin we ons begeven echt te veranderen. Door het bundelen van onze krachten gaat dit lukken en gaan we ongetwijfeld veel sleutelbossen een stuk lichter maken.”

Openr-ces-easy

Waar ligt precies jullie business kans?

“Openr levert alle hard- en software tot aan de (buiten)deur(en)”, legt Bas uit. “We leveren immers een draadloze intercom voor zowel kantoren, appartementencomplexen en multi-tenant gebouwen. CES kan vervolgens het elektronische plan voor alle deuren inrichten met een keur aan elektronische sluitsystemen. Hierbij is nog iets van belang; CES is namelijk al in een vroeg stadium begonnen met het elektronisch maken van deuren, waarin de software van Openr prima te integreren is. Onze gemeenschappelijke business kans is dat de toegang van deuren met elektronische sluitsystemen eenvoudig geregeld kan worden met behulp van de smartphone. Je autoriseert iemand er eenvoudig voor. Dat betekent ook dat de beheerder kan beslissen wie er wanneer en waar naar binnen mag.”

Openr-samenwerken

Hoe openen jullie samen deuren naar nieuwe klanten?

Om een totaaloplossing te leveren voor digitale toegang voorzieningen, brengen Herman en Bas hun accountmanagers regelmatig met elkaar in contact. “We vissen uiteindelijk allemaal in dezelfde vijver, maar door onze kennis te bundelen, kunnen we onze klanten nog beter bedienen”, legt Herman uit. “Onze samenwerking is dus niet alleen op papier een feit; hij krijgt ook in de praktijk al concreet vorm”, besluit Bas.

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Ook een happy huurder worden?

Tijdens een kop koffie of een online demo kan onze collega Frank Greter je vrijblijvend informeren over de voordelen voor jouw toegang. Stuur gerust een mail naar sales@openr.nl

Vraag nu een demo aan