Openr-Bas-Braaksma-commercieel-directeur

Openr verwelkomt

Bas Braaksma als Commercial Director

Bas Braaksma stapt over van vastgoed exploitant Merin naar Openr, een Nederlandse producent van intercom en toegangsoplossingen. Merin verhuurt kantoorruimte in boetiekkantoren in Nederland. Bas Braaksma was hier als Operationeel Manager verantwoordelijk voor het Smart Office concept. Zo leerde hij Openr kennen als oplossing voor zijn kantoren.

Openr

Openr is een Nederlandse oplossing die zich richt op gastvrijheid en slimme toegang. De draadloze intercom van Openr zorgt voor gemak en flexibiliteit. Bezoekers kunnen rechtstreeks met huurders videobellen wanneer ze aanbellen op de intercom, en beheerders kunnen het sleutelbeheer volledig digitaal uitvoeren.

Bas wordt binnen Openr verantwoordelijk voor de verdere groei in Nederland en het uitbouwen van de propositie voor enterprise klanten, property managers en kantoorgebouwen.

 

Openr-lopende-man

Jan Belon, co-founder van Openr, gaat in gesprek met Bas:

Jan:

Hi Bas, welkom bij Openr! Vertel eens wat over jezelf.”

Bas:

“Thanks! Over mezelf… Op dit moment ben ik 34 jaar oud en woon in Castricum met mijn verloofde en 2,5 jaar oude dochtertje. Een 2e kleine meid is net geboren.

Na de middelbare school ben ik aan de Middelbare Hotelschool (MHS) in Amsterdam gaan studeren en ben ik vervolgens doorgegaan met de Hoge Hotelschool (HHM) in Maastricht. Via Scheidegger heb ik uiteindelijk nog de post HBO studie “Sales,- en Accountmanagement” gevolgd en heb ik vorig jaar (2020) de post HBO studie “Smart Workplace” afgerond.

Mijn carrière begon in de Hospitality industrie met verschillende banen in de Horeca en Catering. Tijdens mijn functie als Locatieverantwoordelijke (Hutten Catering) in gebouw Johnny River kwam ik in aanraking met Merin aangezien ze eigenaar, beheerder en verhuurder van dit gebouw zijn. Uiteindelijk kreeg ik de kans om de stap naar vastgoed te maken door een aanbod vanuit Merin en dan met name voor het flexibele kantorenconcept; Smart Office.”

Openr-office

Jan:

“En dat is meteen een mooie samenvatting waarom we bij Openr zo blij zijn met jou: de combinatie van gastvrijheid wat er in hart en nieren inzit, met jouw kennis van het vastgoed, zijn belangrijke ingrediënten voor de groei van onze onderneming.”

Bas:

“De stap van Hospitality naar Vastgoed is wellicht niet een voor de hand liggende stap. Zelf ben ik er van overtuigd dat Hospitality in elk vakgebied voorkomt. Of er nu een heerlijke kop koffie geserveerd wordt of er een kantoorruimte wordt verhuurd, het product is variabel. De basis is Hospitality, communicatie en op welke wijze het product wordt gepresenteerd.”

Openr-Mevrouw-doet-deur-open

Jan:

“En zo ook hoe je je gasten verwelkomd op kantoor en hoe ze je gebouw betreden met de intercom en toegangsoplossing!”

“Hoe ken je Openr Bas?”

Bas:

Tijdens mijn rol als Operationeel manager Smart Office bij het vastgoedbedrijf Merin ben ik in aanraking gekomen met Openr en hebben we tijdens een vastgoed event (gericht op SaaS) verder kennis gemaakt. Smart Office is recent ook van Openr gebruik gaan maken als eenvoudige toepassing voor het sleutelbeheer in onze flex kantoren.

Openr-prospectie

Jan:

Waarom ga je bij Openr aan de slag?

Bas:

Merin is een fantastisch bedrijf waar ik 3,5 jaar met veel plezier heb gewerkt en waar ik veel heb geleerd. Nu maak ik de overstap naar de leverancier kant bij Openr. Het is een product en een service waar ik achter sta en die naar mijn mening echt van toegevoegde,- en meerwaarde kan zijn voor de vastgoedbranche. Mijn ervaring binnen de vastgoed branche komt hierbij goed van pas!

Openr-grafiek

Jan:

Wat vind je het leukste aan een bedrijf als Openr?

Bas:

Openr is een jong en fris bedrijf met veel ambities, waar ik samen met het team hele gave stappen mag en kan gaan zetten om Openr op de kaart te zetten. Samen moeten we een duidelijke strategie gaan bepalen en voeren om er als team een groot succes van te maken. We richten ons daarbij op een professionalisering van onze service afdeling en een doorontwikkeling van onze verschillende klantsegmenten.

Openr-hoe-werkt-openr

Jan:

Waar zie je de grootste kansen voor Openr?

Bas:

De ambitie is groot en er zijn ideeën in overvloed. Hier dient een duidelijke focus in aangebracht te worden en in duidelijke banen geleid te worden zodat het voor iedereen in het team duidelijk is waar Openr naar toe gaat, met wie dat gaat gebeuren en hoe dit gaat gebeuren.

De vastgoedbranche en het continue groeiende aantal aanbieders van flexibele kantoorconcepten, co-working spaces en andere aanbieders zie ik als een grote kans voor Openr, naast de vele nieuwbouwprojecten, transformaties e.d..

Jan:

We volgen het op de voet Bas, blij je in het team te hebben!

Openr-Bas-Braaksma-commercieel-directeur

Zin om een bakkie te doen?

Meer weten over de voordelen van Openr? Commericial Director Bas Braaksma staat klaar om je vrijblijvend te informeren over de voordelen voor jouw toegang. Stuur gerust een mail naar bas@openr.nl