Partners waar Openr mee samenwerkt

Openr_logo_Toogethr

Toogethr en Openr, parkeerders hebben zich nog nooit zo welkom gevoeld

De samenwerking tussen Openr en Toogethr dekt niet alleen de toegang tot het parkeerterrein maar ook de toegang tot het gebouw. Toogethr maakt mobiliteit en parkeren simpel voor de nieuwe generatie reizigers en doorbreekt gewoontes op zoek naar duurzame oplossingen.

Lees meer

Slimmer en beter georganiseerde gebouwen door de samenwerking van Bisner en Openr

Openr en Bisner biedt een totaaloplossing waarbij de proposities van zowel Bisner als Openr naar voren komen. Met de software van Openr, zal de Bisner app op afstand deuren kunnen aansturen.

Lees meer

Samenwerking Openr en CESNederland opent deuren naar new business

Onlangs is Openr een samenwerking aangegaan met CESNederland. Deze toonaangevende onderneming uit Apeldoorn die al sinds 1840 actief is, specialiseert zich in mechanische en elektronische sluitsystemen voor kantoren, industrie, onderwijs- en overheidsgebouwen. Wat de samenwerking in totaaloplossingen gaat inhouden? We spraken erover met Herman Hoexum, Operations Manager van CESNederland B.V. en Bas Braaksma, Commercieel Directeur Openr.

Lees meer
Openr_logo_Portix_samenwerking

Portix en Openr, zorgen voor een totaaloplossing op gebied van toegangscontrole

Met de draadloze video intercom van Openr en de hang- en sluitwerk en toegangstechniek van Portix bieden we samen een passende totaaloplossing aan op het gebied van toegangscontrole. We zoeken altijd naar de juiste oplossing.

Lees meer

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem