Bespaar-op-vervangings-onderdelen-Openr-Draadloze-intercom

Intercom toe aan vervanging?

Is je huidige traditionele intercom systeem defect of sta je op het punt om je intercom te vervangen? Neem dan even vijf minuten de tijd om je te oriënteren op een toekomstbestendig intercom systeem.

De zoektocht naar de precieze oorzaak van een defecte intercom kan flink in de papieren lopen. De voornaamste oorzaak waardoor een intercom stuk gaat is over het algemeen een kabelbreuk of een defect aan een mechanisch component. Zo’n defect komt meestal onverwachts en altijd ongelegen. Je intercom is immers het eerste contact dat bezoekers of huurders hebben met jouw gebouw. Bovendien wil je altijd bereikbaar zijn voor leveranciers of pakketbezorgers.

Openr-Intercom

Draadloze intercom duurder dan traditioneel? Of toch niet?

Laten we eerlijk zijn; 9 van de 10 keer is het de prijs waar als eerst naar wordt gekeken bij het aanschaffen van een nieuwe intercom. Daarbij wordt echter nog al eens vergeten dat je altijd moet kijken naar de totale kosten verspreid over meerdere jaren. Nog te vaak wordt er alleen naar de eenmalige investering gekeken en worden zaken als vervanging, onderhoud, mutaties en beheer niet meegenomen in het aankoopproces. Toch hebben deze factoren op de langere termijn grote invloed op de totale kosten van je systeem; de Total Cost of Ownership. Als je het op die manier bekijkt, is de aanschaf van een draadloos intercom systeem voordeliger en een betere investering dan een traditionele intercom.

Openr-Vervangingsmarkt

Geen gedoe

Bij een draadloze intercom heb je geen gedoe met kabels trekken, talloze arbeidsuren van installateurs en de tijd die je kwijt bent aan het beheer van alle facilitaire zaken die erbij komen kijken. Het aanleggen van bekabeling kost je al gauw € 9,- per lopende meter en in een gebouw van enkele honderden tot duizenden vierkante meters loopt dat aardig op. Waarom zou je meer betalen voor minder flexibiliteit? Met een draadloos Openr intercom systeem hoef je geen rekening meer te houden met de bekabeling van je toegang.

Aansluiten met slechts één kabel

Een draadloos intercomsysteem ophangen is zo gepiept. Geen dagenlange installatie voor het aanleggen van kabels, het aansluiten van de intercom en het ophangen van binnenposten in elke kantoor unit. Een draadloze intercom sluit je met één kabel aan (Power-over-Ethernet) en: Klaar is Kees.

Bespaar-op-vervangings-onderdelen-Openr-Draadloze-intercom

Meer weten?

Sta je op het punt om je intercom te vervangen? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de vele unieke voordelen van Openr draadloos intercom. Of vraag direct vrijblijvend een voorstel aan! Bekijk de hier de volledige landingspagina

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Wil je meer weten over de draadloze intercom van Openr en wat de oplossing van Openr jou te bieden heeft? Vraag dan hier een GRATIS demo aan om alles te weten te komen over onze draadloze intercom voor appartementen & kantoren. 

 

Vraag nu een demo aan