Openr App Zorgt Ervoor Dat Je Altijd Kunt Zien Wie Er Voor De Deur Staat

Zonder receptie geen gastvrijheid?

Een misverstand van kantoren bij een draadloze intercom. Vroeger was het doodnormaal om een receptie te hebben in je kantoorgebouw. Dit werd gedaan om de bezoekers met open armen te ontvangen. Tot de dag van vandaag wordt dit nog steeds gedaan. Volgens de meeste van hen is er geen gastvrijheid zonder receptie, maar is dat echt zo? Wat ons betreft is dit een misverstand. In de loop van de jaren heeft de kantorenmarkt zich zo ontwikkeld dat je de gastvrijheid hoog kan houden met goede digitale ondersteuning of rechtstreeks contact met de huurder. In deze blog reeks leggen we een aantal misverstanden uit over de draadloze intercom voor kantoren.

Openr-Gallery-Saloon-Shop

Geen receptie nodig voor gastvrijheid

Er zijn de afgelopen jaren nieuwe manieren ontwikkeld om je gasten te verwelkomen. Vele kantoor of co-working concepten werken met een gezellig aangeklede wachtruimte waar gasten kunnen vertoeven. We zien tegenwoordig hele mooie concepten zoals The Gallery Saloon Shop die zo een kleurrijke wachtlobby inrichten voor klanten.

Aan de andere kant worden er op technologisch gebied ook oplossingen gecreëerd om bezoekers en gasten zelfstandig in te ‘checken’ en welkom te heten in je gebouw. Zo biedt Mews een mooi check-in kiosk voor gasten en vind je bij Envoy een visitor management systeem om bezoekers veilig en geïnformeerd te ontvangen.

Openr-Dashboard

Persoonlijke toegang

Een combinatie van technologie en beleving vind je bij moderne toegangsoplossingen. Zo bieden intercoms tegenwoordig de mogelijkheid om op een persoonlijke manier zelf je bezoekers te verwelkomen. Het zit zo: met een draadloze intercom en toegangssysteem kun je je gasten vooraf aan de afspraak een unieke link sturen. Deze unieke link zorgt ervoor dat je gast op het tijdstip van de afspraak naar binnen kan in je gebouw. Het voordeel hiervan is dat je je bezoeker op deze manier persoonlijker kan verwelkomen. 

Een alternatief of aanvulling voor deze oplossingen vind je bij een draadloze intercom. Hiermee kunnen huurders hun bezoek persoonlijk op afstand te woord staan via videobellen. Ook kan op afstand toegang verleend worden tot het gebouw. Door deze nieuwe manier van toegang geven, hoef je jezelf niet van de 20ste verdieping naar beneden te verplaatsen om je bezoeker op te pikken. Dit bespaart je dus ook nog eens tijd en energie. 

 

Openr-Kosten-Besparen

Geen receptie bespaart je kosten

In tijden van flexibele bezetting van kantoorgebouwen is het extra belangrijk om te letten op de maandelijkse lasten. Met slimme technologie kan je je gebouw zo inrichten dat de beleving voor de huurder en bezoeker verhoogt, en de kosten omlaag gaan.

Openr-Flexibele-Toegang

Flexibele toegang

De draadloze intercom biedt nog meer voordelen. Ook buiten kantoortijden kun je eenvoudig toegang verlenen tot het gebouw. Dit kan door gebruik te maken van tijdelijke digitale toegangssleutels. In een online dashboard kunnen huurders zelf eenvoudig de digitale sleutels aanmaken en die delen met hun toekomstige bezoekers. Zo kan je ten alle tijde toegang verlenen tot je faciliteiten. 

Openr-Onderscheidend-Gebouw

Met de draadloze intercom ben je onderscheidend

Als property manager wil je je onderscheiden van de concurrenten. Doordat je gebruik maakt van de nieuwste technologie, kan je een passende ervaring bieden voor je huurders en hun bezoekers. Daarnaast bied je een meerwaarde door je huurders en hun bezoekers zelf hun toegang te laten beheren en verlenen. Tegelijk laat je zien dat je meegaat met de trends, ontwikkelingen en de nieuwste technologie. Want je wilt als bedrijf zijnde niet achterlopen, toch?  

Al met al kunnen we concluderen dat er verschillende alternatieven zijn voor een klassieke receptiebalie. De voordelen zijn dat je je bezoekers persoonlijker kan verwelkomen door ze vooraf toegang te geven tot het gebouw. Zij kunnen dan zo binnenlopen. Niet te vergeten is dat je ook maandelijkse kosten bespaart door de inzet van technologie. Met de draadloze intercom laat je merken dat je meegaat met de tijd en je onderscheidt je hiermee ook van de concurrenten. Als laatste vergroot je de beleving van je bezoekers door ze op een onderscheidende en persoonlijkere manier te verwelkomen. 

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.an onze oplossing(en) voor jouw gebouw

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Wil je meer weten over de draadloze intercom van Openr en wat de oplossing van Openr jou te bieden heeft? Vraag dan hier een GRATIS demo aan om alles te weten te komen over onze draadloze intercom voor kantoren. 

Vraag nu een demo aan