OPENR

Openr Partner: ByRem Security Solutions

OPENR

Als gediplomeerd preventieadviseur en Technicus Beveiligingsinstallaties weet Remco Bijma als geen ander dat ieder object en iedere locatie andere veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Sinds hij in 2016 zijn bedrijf in Security Solutions startte, heeft Remco vele facetten van beveiliging gezien en zijn klanten een scala aan oplossingen geadviseerd.  Remco weet dan ook als geen ander hoe enorm groot het aanbod is en hoe snel de technologische ontwikkelingen elkaar opvolgen.

gebruik-dashboard

''Keuze uit verschillende generaties''

Remco: “Tegenwoordig heb je als installateur de keuze uit verschillende ‘generaties’ systemen: naast de ouderwetse bekabelde systemen werk ik nu ook met draadloze intercomsystemen die meer flexibiliteit bieden doordat ze te bedienen zijn vanaf je mobiele telefoon. Ook werk ik met alarmsystemen voor locaties zonder stroomvoorziening en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos maar het gaat erom de meest passende oplossing bij de vraag van mijn klanten te vinden.”

Intercom zonder binnenpost

Remco werkt vanuit de overtuiging dat iedere locatie een advies op maat nodig heeft. Of het nu een woning, bedrijfspand of (ver)bouwlocatie is. Om klanten de oplossing te bieden die ze zoeken, werkt Remco sinds enige tijd ook met het flexibele intercom systeem van Openr. “Ongeveer een half jaar geleden werd ik gebeld door een klant die een zakelijk pand had omgebouwd tot een appartementencomplex met een specifieke vraag. Hij was op zoek naar een intercomsysteem dat kon functioneren zonder de gebruikelijke ‘Binnenposten’. Om de exploitatiekosten van zijn pand zo laag mogelijk te kunnen houden, was hij op zoek naar een oplossing waarvoor geen bekabeling door het hele pand aangelegd hoefde te worden.

Een ouderwetse intercom met binnenposten aanleggen betekent namelijk al gauw een investering van tussen de dertig- en vijftig duizend euro. Die investering moet je dan eerst zien terug te verdienen voordat je überhaupt iets gaat verdienen aan je pand. Voor deze klant ben ik toen op zoek gegaan naar een kostentechnisch betere oplossing die geen binnenposten vereiste. Zo kwam ik op het spoor van het flexibele intercom systeem van Openr.”

Zo wordt sleutelbeheer een 'makkie'

Veiligheid staat voorop

“Naast flexibel en kostentechnisch aantrekkelijk, is het intercom systeem van Openr ook veel veiliger dan de traditionele intercoms”, vervolgt Remco. “Dit komt doordat de controle switch waarmee de deur geopend wordt, niet bij de intercom zelf zit maar los van de intercom verloopt. Hierdoor kan de deuropener niet gemanipuleerd worden en kunnen nietsvermoedende huurders niet verrast worden door ongewenst bezoek. Bovendien maakt het ingebouwde camera systeem het mogelijk om vanaf je smartphone te zien wie er voor je deur staat, met deze persoon te communiceren en vervolgens te beslissen of je de deur open doet of niet. Het openen van de deur kost slechts een fractie van een seconde, zodat je zelf ook direct je huis binnen kunt zodra je op je digitale deuropener drukt. Ook dat draagt bij aan je veiligheid als huurder.”

Word een partner

Geloof ons niet op ons woord, maar ontdek het zelf.

Partner worden
Openr-Byrem-Remco-Bijma

Fluitje van een cent

Een ander voordeel van flexibel intercom vind Remco de eenvoudige wijze waarop het systeem geïnstalleerd kan worden. Met slechts één kabel naar de intercom en desgewenst aangesloten op 4G zodat er geen extra druk op het bestaande digitale netwerk komt. “Als installateur durf ik wel te zeggen dat het installeren van een flexibel intercom systeem een ‘fluitje van een cent’ is.” Ook het gebruiksgemak van flexibel intercom voor de verhuurder is groot volgens Remco. “Wanneer er een huurder vertrekt en er een andere huurder in het appartement komt, hoef je alleen maar de namen van de huurders te wijzigen in je dashboard in de app op je smartphone. Zo heb je nooit meer gedoe met ‘rondzwervende’ sleutels en hoef je niet bij elke wisseling nieuwe naambordjes te laten maken.”

“Ik ben ervan overtuigd dat flexibel intercom de toekomst heeft”, besluit Remco. “Als ik kijk naar de veiligheid, het kostenplaatje en de gebruiksvriendelijkheid van flexibel intercom voor zowel de verhuurder als de eindgebruiker, zie ik er de meerwaarde wel van in. Voor mij reden genoeg om verhuurders van multi tenant locaties op deze oplossing te wijzen.”

Partner worden?

Kom alles te weten over een potentieel partnerschap met Openr.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
  • Hoe kunnen we jou helpen?
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Wil je meer weten over de draadloze intercom van Openr en welke andere belangrijke voordelen de oplossing van Openr jou biedt? Vraag dan hier een GRATIS demo aan om alles te weten te komen over onze flexibele intercom voor appartementen.

Of direct jouw besparing berekenen? Klik hier

Vraag nu een demo aan