Openr-intercom-smartphone

Total Cost of Ownership bij een flexibele intercom

Als verhuurder van woon- of kantoorconcepten wil je natuurlijk dat je huurders veilig en eenvoudig toegang hebben tot het complex en hun eigen appartement of kantoorruimte. Een flexibel intercomsysteem is dan de ideale oplossing. De drempel om zo’n intercom systeem aan te schaffen is vaak de initiële hardware prijs. Maar niets blijkt minder waar, de Total Cost of Ownership is vaak veel lager bij een flexibele intercom dan bij een statische.

Bovenstaande zaken worden een stuk gemakkelijker en goedkoper bij het kiezen voor een flexibel intercom systeem. Hierdoor daalt de Total  Cost of Ownership drastisch, lees er alles over.

Meer weten? Vraag vrijblijvend advies aan.
Access-as-a-Service; betaalbare toegangsverlening voor elk kantoorconcept

Financiële flexibiliteit

Met het Openr SaaS pakket: ‘Access-as-a-Service’ kun je meteen aan de slag zonder grote investeringen. Wanneer je kiest voor Openr, krijg je een overeenkomst waarbij de totale ‘cost’ (hardware + servicekosten) per kwartaal over het jaar verdeeld wordt. Dit geeft je het gemak en de flexibiliteit van een prijs die meegroeit met het aantal huurders van je kantoorconcept.

Lees meer over Openr SaaS
gebruik-dashboard

Key management (géén mutatie kosten)

Sleutels bijmaken of een slot vervangen kan in kosten oplopen van € 50,- tot wel € 500,- euro. De flexibele intercom zorgt ervoor dat je geen extra kosten meer hoeft te maken voor het bijmaken van sleutels. Dit komt doordat deze intercom met digitale sleutels werkt. Sleutels kwijtraken is er dan ook niet meer bij. Maar weet je wat het grootste voordeel is van digitale sleutels? Je kunt er net zoveel aanmaken als je wilt en ook nog eens kosteloos. Het enige wat het aanmaken van een digitale sleutel je kost, is slechts een paar minuten.

Gedurende de levensduur van de traditionele intercom moeten er regelmatig nieuwe sleutels bijgemaakt worden. Dit is nodig doordat sleutels vaak kwijt raken. Op het moment dat sleutels kwijtraken moeten nieuwe gebruikers op de intercom geprogrammeerd worden. Deze mutatiekosten zijn kostbaar. De flexibele intercom zorgt ervoor dat je geen kosten meer hebt voor het aanmaken van sleutels. Sleutels bijmaken of een slot vervangen kost al snel zo’n  € 50 tot € 500,- euro. De flexibele intercom daarentegen werkt met digitale sleutels. Hierdoor kun je deze sleutels ook niet kwijtraken. Het grootste voordeel? Van digitale sleutels kun je er zoveel maken als je wilt, helemaal kosteloos. Het aanmaken van een digitale sleutel kost je letterlijk een paar minuten via het Openr Dashboard. Daarnaast zijn er bij een traditionele intercom kosten verbonden aan het  programmeren van de intercom: een nieuw belbaar contact toevoegen op een traditionele intercom kost je gemiddeld € 125,- als er een monteur moet langskomen.

geen-receptiekosten

Minder personeel nodig voor tijdrovende taken

Specifiek voor de kantoren; de flexibele intercom bespaart je receptiekosten, omdat je geen personeel meer nodig hebt voor de receptie. Dit bespaart je op z’n minst een minimumloon per maand. Je zou denken dat je gastvrijheid hierdoor een stapje lager wordt, maar niks is minder waar. Met de flexibele intercom is je niveau van gastvrijheid minstens even hoog of zelfs hoger. Als huurder heb je met flexibel intercom namelijk de mogelijkheid om je bezoekers persoonlijk te verwelkomen. Zo kun je je gasten op een warme manier verwelkomen. En het bespaart je ook nog eens serieus geld.

Lees meer over kostenbesparingen in het toegangsbeheer

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Wil je meer weten over de draadloze intercom van Openr en welke andere belangrijke voordelen de oplossing van Openr jou biedt? Vraag dan hier een GRATIS demo aan om alles te weten te komen over onze flexibele intercom voor appartementen.

Vraag nu een demo aan