Openr-Video-Intercom

Duurzaam kantoor- en gebouwbeheer? Sleutelbeheer op afstand!

Er is nog iets wat duurzaam is als je Openr gebruikt. Dat schreven we in onze vorige blog. Het heeft te maken met het gegeven dat vastgoedbeheerders, gebouwbeheerders of property managers tegenwoordig ook hybride werkers zijn. Ook zij willen hun werkzaamheden rondom beheer altijd en overal kunnen uitvoeren. Het beheer is echter lang niet altijd zo milieuvriendelijk.
Openr-beheer-op-afstand

Wat digitaal is, kun je op afstand beheren

Veel beheer vindt tegenwoordig plaats vanaf thuiswerkplekken of andere flexibele werkomgevingen. Het is bijvoorbeeld heel gebruikelijk dat je door een servicedesk medewerker op afstand (remote) geholpen wordt als je problemen hebt met jouw laptop. Waarom zou je dan niet hetzelfde doen met het beheren van je deuren? Tijdelijk of langdurig toegang geven aan huurders, aannemers of schoonmakers kan tegenwoordig eenvoudig met een paar muisklikken. Op voorwaarde dat je al jouw deuren digitaal toegankelijk maakt.

Uitlaatgassen

De realiteit

Kantoor- en gebouwbeheer blijkt in de praktijk vaak niet zo milieuvriendelijk te zijn. Dat komt vooral omdat er nog fysieke sleutels bestaan. Iemand raakt een sleutel kwijt op een nevenvestiging. Vervolgens moet er naar een hoofdkantoor gereden worden, omdat daar de reservesleutel ligt. Het kost veel tijd, inspanning, maar vooral ook brandstof. Ook maken vastgoedbeheerders onnodige kilometers omdat ze voor elke sleuteloverdracht aan nieuwe huurders in de meeste gevallen aanwezig zijn. Dat betekent wederom extra CO2-uitstoot.

Openr-beheer-op-afstand

Stop met het gedoe, omarm een milieuvriendelijke oplossing

In de nieuwe hybride samenleving, die door een pandemie versneld is, kun je als gebouwbeheerder een online afspraak maken met een nieuwe huurder. Via bijvoorbeeld video of een presentatie laat je de nieuwe kantoorruimte zien. In dezelfde kennismaking geef je hem of haar vanaf je toetsenbord toegang tot de werkplek waar vandaag nog gewerkt kan worden. Of misschien wel nu. Hybride werken levert een positieve bijdrage aan het milieu en een toekomstbestendig gebouw is pas duurzaam en flexibel als er geen fysieke sleutels meer aan te pas komen.

Openr-Doe-Maar-Duurzaam

Trots, we laten duurzaamheid zien bij RTLZ

Op 29 januari was Openr bij RTLZ te zien in het TV-programma Doe Maar Duurzaam. Onze oplossing is een onderdeel van toekomstbestendige smart buildings, waarbij we dingen echt anders gaan doen dan we jarenlang gewend waren
Bekijk hier de aflevering

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Ook een happy huurder worden?

Tijdens een kop koffie of een online demo kan onze Sales Manager Frank Greter je vrijblijvend informeren over de voordelen voor jouw toegang. Stuur gerust een mail naar sales@openr.nl

Vraag nu een demo aan