Openr-Kostenbesparing-Draadloze-intercom

Vervangingsmarkt

Is je huidige traditionele intercom systeem toe aan vervanging of is je intercom defect? Dan is het goed om te kiezen voor een toekomstbestendig systeem. De voornaamste redenen dat een intercom stuk gaat is door kabelbreuk of een defect van mechanische componenten. Dit komt bijna altijd onverwachts en ongelegen.

Lees meer
Openr_toegang_kinderdagverblijf

Openr Kinderdagverblijf

Ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen in goede handen zijn. De GGD controleert de kinderdagverblijven en neemt daarbij ook de veiligheid van de kinderen mee.

Lees meer
Openr-intercomsysteem-draadloos-touchscreen

Openr Eenvoud & Gemak

Openr is de flexibele video intercom en toegangsoplossing. Vanwege de flexibiliteit in aanschaf- en licentie kosten kan een  kantoorconcept dit altijd laten aansluiten op hun verdien en investeringsmodel. Daarnaast is Openr er ook voor kleinere  gebouwbeheerders die niet te maken willen hebben met verborgen kosten. Ontdek nu  de gastvrijheid en zekerheid die Openr te bieden heeft.

Lees meer
Openr-hybride-werken

Openr Access-as-a-Service (AaaS)

Openr is een totaaloplossing met veel functionaliteiten. Wanneer je voor Openr kiest, heb je zekerheid en gemak met één pakket voor intercom, toegang en beheer. De aanschaf- en licentiekosten van Openr zijn flexibel zodat ze optimaal aansluiten bij het investerings- en verdienmodel van het kantoorconcept.

Lees meer
openr-Intercom-app

Openr Lite

Openr is er nu echt voor élk multi-tenant gebouw. Heb je een gebouw met enkele huurders en wil je hen van alle moderne gemak voorzien? Dan is Openr Lite er voor u.

Lees meer
Openr-Duurzaamheid

Openr Duurzaamheid

Openr is de flexibele video intercom en toegangsoplossing. Gepaard met het installatiegemak en de bediening op afstand van deuren, weet ons systeem op meerdere vlaktes ondersteuning te bieden voor de verduurzaming van gebouw en beheer. Ben je opzoek naar een duurzame toegangsoplossing? Dan is Openr wat voor jou!
Lees meer
Openr-leegstand

Openr Leegstand

Openr is de flexibele video intercom en toegangsoplossing. Het installatiegemak maakt hem ook uitermate geschikt voor tijdelijke toegang. Ben je leegstandsbeheerder of heb je vaak maar voor korte perioden een intercom oplossing nodig? Dan is Openr wat voor jou!

Lees meer

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem

Meer weten?

Neem dan contact op met Frank onze salesmanager. Hij kan je er alles over vertellen.

Vraag nu een demo aan