Openr-covid-facemask

Een flexibele werkomgeving met slimme toegang

Een jaar geleden startte de intelligente lockdown in Nederland. Het lijkt nog ver weg voor we weer volop op kantoor mogen werken en het ziet er naar uit dat het hybride werken met enkele thuiswerkdagen per week een blijver is. Dit vraagt om een grondige flexibilisering van de kantooromgeving. Minder vaste recepties, meer beheer op afstand en flexibiliteit in het gebruik van je faciliteiten. Als beheerder van een kantoorgebouw zorg jij voor de optimale klantreis en daar liggen nú kansen. In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten bij het flexibel inrichten van je kantooromgeving.

Openr-parkeren

De klantreis

Hoe komen huurders en bezoekers je terrein op en je gebouw binnen? Een belangrijk onderdeel van goed beheer is de gastvrijheid van je gebouw. De huidige klantreis is vaak onpersoonlijk en kent momenten van frustratie, irritatie en onzekerheid. Er zijn veel losse systemen, weinig inzicht in gebruik en ongebruiksvriendelijke apparaten. Toegangspasjes worden uitgewisseld, recepties worden zwaar belast met onpersoonlijke  gesprekken via de intercom en niemand weet precies wie er allemaal waar parkeert en voor hoe lang. Door de parkeerplaats en het gebouw slimmer te maken, creëer je een ideale ‘flow’ in de klantreis.

Gebruikers en beheerders verlangen meer van hun kantoorgebouwen: Openr en Toogethr bieden de oplossing. Toogethr neemt met Smart Parking de toegang tot en het beheer van het parkeerterrein voor z’n rekening en Openr de toegang tot en in het gebouw zelf. Door de samenwerking wordt het mogelijk om de gehele kantooromgeving als huurder en bezoeker gebruiksvriendelijk en met een positieve ervaring te betreden. En bovendien wordt het leven voor de beheerder een stuk eenvoudiger.

Openr Oplossing Parkeergarages

De aankomst van je bezoek

Het reserveren van een parkeerplek is een belangrijk thema vandaag de dag. Daarbij is het belangrijk dat gebruikers met zo min mogelijk contactpunten te maken hebben. Als je je parkeerders de mogelijkheid kunt bieden vooraf te reserveren, geef je ze zekerheid. Ze weten immers zeker dat er een plek voor hen vrij is. 

Voor toegang naar een parkeergelegenheid waar een aanspreekpunt vereist is, wordt de Openr 7 inch intercom ingebouwd bij de slagboom. De 7 inch intercom kan verbonden worden via PoE of 4G. Huurders gebruiken de Openr App om te zien wie er voor de slagboom staat en heten hun bezoek welkom door de tweeweg videoverbinding. Met Toogethr Smart Parking kan de beheerder vervolgens parkeerplaatsen verdelen onder de huurders. Zo wordt ook het parkeerterrein slim, zelfs als je slagboom dat nog niet is. Smart Parking kan probleemloos gekoppeld worden aan alle parkeersystemen. Het zorgt voor real-time inzicht in je parkeerlocatie en optimaliseert de bezetting. 

 

Toegang tot het gebouw 

De samenwerking tussen Openr en Toogethr dekt niet alleen het parkeerterrein maar ook de toegang tot het gebouw. De deuropener van Openr zorgt ervoor dat huurders zichzelf maar ook anderen toegang kunnen verlenen tot het gebouw met de Openr App. De beheerder kan in de online beheeromgeving rechten en toegangstijden instellen. Zo kan de deur op afstand worden geopend en zijn tags, pasjes en sleutels overbodig geworden. Bij traditionele intercomsystemen worden bezoekers vaak nog doorverwezen naar een bemande receptie of beheerder in een gebouw. Of er wordt gebeld naar vaste binnenposten in de kantoren. Wanneer je dan een herinrichting van het gebouw wilt om meer of minder huurders te faciliteren, dan moet alle bekabeling ook opnieuw aangeleg worden. Een draadloze oplossing waarmee gebruikers op afstand toegang kunnen verlenen biedt een comfortabel alternatief. De intercom belt namelijk rechtstreeks naar de Openr App op de telefoon van een huurder.

Openr-too-gether

Klaar voor de toekomst?

Met de combinatie van Openr en Toogethr moderniseert u in één keer uw volledige kantooromgeving en bent u klaar voor een toekomst van flexibel werken. Als beheerder faciliteert u dat huurders op een makkelijke manier hun bezoek kunnen verwelkomen. kunnen ontvangen. En zelf bespaart u tijd en zorgen rondom het beheer van uw gebouw. Van hardware en implementatie tot de facturatie: alles wordt geregeld door Openr en Toogethr.

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking van Openr en Toogethr en welke andere voordelen de oplossing voor jou biedt? Vraag dan hier een online demo bij Frank Greter aan om alles te weten komen over onze gezamenlijke oplossing.

Vraag nu een demo aan