Openr-Slagboom-magnetic-access-seriesfr-hero

Maak jouw gebouw slim met de totaaloplossing van Toogethr en Openr

Het ziet er naar uit dat het hybride werken met enkele thuiswerkdagen per week een blijver is. Dit vraagt om een grondige flexibilisering van toegang en capaciteit van parkeerlocaties. Het Toogethr parkeermanagementsysteem, Smart Parking, zorgt voor real-time inzicht in de parkeerlocatie en optimaliseert de bezetting. Het resultaat is de perfecte balans tussen zowel parkeren als kostenefficiëntie. Samen bieden Toogethr en Openr de meest allesomvattende oplossing in de markt. Met deze oplossing is het mogelijk alle parkeergelegenheden te beheren. Deze combinatie zorgt voor correcte rapportages op huurder niveau voor zowel bekende als onbekende
bezoekers. Hierdoor is er altijd sprake van accurate administratie
en correcte rapportages.

Openr-parkeren

De klantreis

Hoe komen huurders en bezoekers je terrein op en je gebouw binnen? Een belangrijk onderdeel van goed beheer is de gastvrijheid van je gebouw. De huidige klantreis is vaak onpersoonlijk en kent momenten van frustratie, irritatie en onzekerheid. Er zijn veel losse systemen, weinig inzicht in gebruik en ongebruiksvriendelijke apparaten. Toegangspasjes worden uitgewisseld, recepties worden zwaar belast met onpersoonlijke  gesprekken via de intercom en niemand weet precies wie er allemaal waar parkeert en voor hoe lang. Door de parkeerplaats en het gebouw slimmer te maken, creëer je een ideale ‘flow’ in de klantreis.

Gebruikers en beheerders verlangen meer van hun kantoorgebouwen: Toogethr en Openr bieden de oplossing. Toogethr neemt met Smart Parking de toegang tot en het beheer van het parkeerterrein voor z’n rekening en Openr de toegang tot en in het gebouw zelf. Door de samenwerking wordt het mogelijk om de gehele kantooromgeving als huurder en bezoeker gebruiksvriendelijk en met een positieve ervaring te betreden. En bovendien wordt het leven voor de beheerder een stuk eenvoudiger.

Openr Oplossing Parkeergarages

De aankomst van je bezoek

Het reserveren van een parkeerplek is een belangrijk thema vandaag de dag. Daarbij is het belangrijk dat gebruikers met zo min mogelijk contactpunten te maken hebben. Toogether maakt parkeerterreinen slim en optimaliseert hierbij beheer en flexibiliteit, dit allemaal vanuit één platform. Als je je parkeerders de mogelijkheid kunt bieden vooraf te reserveren, geef je ze zekerheid. Ze weten immers zeker dat er een plek voor hen vrij is. 

Voor toegang naar een parkeergelegenheid waar een aanspreekpunt vereist is, wordt de Openr 7 inch intercom ingebouwd bij de slagboom. De 7 inch intercom kan verbonden worden via PoE of 4G. Met Toogethr’s Smart Parking kan de beheerder vervolgens parkeerplaatsen verdelen onder de huurders. Zo wordt ook het parkeerterrein slim, zelfs als je slagboom dat nog niet is. Smart Parking kan probleemloos gekoppeld worden aan alle parkeersystemen. Het zorgt voor real-time inzicht in je parkeerlocatie en optimaliseert de bezetting. 

 

Openr-Applicatie

Toegang tot het gebouw 

De samenwerking tussen  Toogethr Openr dekt niet alleen het parkeerterrein maar ook de toegang tot het gebouw. De deuropener van Openr zorgt ervoor dat huurders zichzelf maar ook anderen toegang kunnen verlenen tot het gebouw met de Openr App. De beheerder kan in de online beheeromgeving rechten en toegangstijden instellen. Zo kan de deur op afstand worden geopend en zijn tags, pasjes en sleutels overbodig geworden. Bij traditionele intercomsystemen worden bezoekers vaak nog doorverwezen naar een bemande receptie of beheerder in een gebouw. Of er wordt gebeld naar vaste binnenposten in de kantoren. Wanneer je dan een herinrichting van het gebouw wilt om meer of minder huurders te faciliteren, dan moet alle bekabeling ook opnieuw aangelegd worden. Een draadloze oplossing waarmee gebruikers op afstand toegang kunnen verlenen biedt een comfortabel alternatief. De intercom belt namelijk rechtstreeks naar de Openr App op de telefoon van een huurder.

Toogether-Parkeermanagementsystemen

Klaar voor de toekomst?

Smart Buildings zijn de toekomst, met de software van Toogethr en Openr zullen gebouwen op meerdere lagen slim gemaakt worden. De totaal oplossing zal in één keer uw volledige kantooromgeving moderniseren, van parkeertoegang- en gelegenheid, tot toegang aan de deur. Als beheerder faciliteert u dat huurders op een makkelijke manier hun bezoek kunnen verwelkomen. kunnen ontvangen. En zelf bespaart u tijd en zorgen rondom het beheer van uw gebouw. Van hardware en implementatie tot de facturatie: alles wordt geregeld door Toogethr en Openr.

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking van Toogethr en Openr en welke andere voordelen de oplossing voor jou biedt? Vraag dan hier een online demo bij Frank Greter aan om alles te weten komen over onze gezamenlijke oplossing.

Vraag nu een demo aan