logo-workspot

Workspot, Rotterdam

Workspot is een vastgoed operator. Workspot biedt compleet gefaciliteerde kantoorkamers aan voor midden- en kleinbedrijven. Daarnaast biedt Workspot de mogelijkheid aan om de kantoorruimte aan te passen aan jouw organisatie. Openr automatiseert voor Workspot op een manier dat Workspot als operator helemaal buitenspel staat. Boudewijn van der Sar, eigenaar van Workspot legt in deze blog post uit wat Openr de ideale oplossing maakt voor toegang op deze locatie.

Lees meer
Openr-Kadans-logo

Kadans Science Partner, Nijmegen

Niet alleen onze gebouwen worden steeds slimmer, ook de systemen om toegang tot deze gebouwen te verlenen worden steeds innovatiever. In veel gevallen zijn er zelfs al geen sleutels meer nodig. Zeker voor verzamelpanden waarin meerdere huurders huisvesting vinden, is zo’n elektronisch systeem een goede uitkomst. Andrea van Gaal, hospitality manager bij Kadans Science Partner legt in deze blogpost uit wat Openr de ideale oplossing maakt voor toegang op deze locatie.

Lees meer

Campus Vastgoed Greenport Venlo

Voor een studentencomplex is flexibele toegang een uitkomst. De samenstelling wisselt vaak en dat maakt sleutelbeheer normaal gesproken een tijdrovend karwei. In het gebouw Raad van Arbeid in Venlo geeft Openr toegang tot het woongedeelte, de studentenstudio’s en de parkeerplaats. Job, Floormanager bij Campus Vastgoed Greenport Venlo legt in deze blogpost uit wat Openr de ideale oplossing maakt voor toegang op deze locatie.

Lees meer

ComfortZone Offices, Breda

Volgens Michel Verkijk, founder van ComfortZone Vastgoed, is Openr de ideale oplossing voor eenpitters. Als vastgoedeigenaar is hij te spreken over het gemak waarmee hij met Openr de toegang voor huurders kan beheren. Met het nieuwe ‘as-a-service’-betaalmodel van Openr is bovendien alles geregeld: van software-updates tot hardware en onderhoud. Lees op ons blog hoe de entree van ComfortZone Offices in Breda gebruiksvriendelijker werd.

Lees meer

Stories, Amsterdam

Met Openr wordt een bemande receptie verleden tijd en valt het tijdrovende beheer van fysieke sleutels weg. Erg handig voor co-working spaces! Dit ontdekte Alexander Sporre, co-founder van Stories op zijn zoektocht naar het ideale toegangssysteem. Lees in deze blogpost hoe Openr integraal onderdeel werd van dit inspirerende kantoorconcept voor therapeuten en coaches.

Lees meer
Openr-Stadsherstel-logo

Stadsherstel, Rotterdam

Stadsherstel Historisch Rotterdam N.V. zet zich al 40 jaar in voor het behoud van beeldbepalend en monumentaal erfgoed. Erfgoed dat tussen ‘wal en schip’ valt, omdat er geen overheid of particulier initiatief is dat leegstand en verval voorkomt. Deze kwetsbare monumenten willen wij duurzaam in stand houden door deze op een kwalitatief hoogwaardige manier te restaureren en te onderhouden. Maar dat niet alleen, door middel van verhuur aan ondernemers en cultureel-maatschappelijke instellingen willen wij dit erfgoed voor zo veel mogelijk mensen tastbaar en toegankelijk maken.

Lees meer