Hoe werkt de totaaloplossing van Openr en Toogethr?

Toogether-Parkeermanagementsystemen

Hoe werkt de totaaloplossing van Openr en Toogethr?

De samenwerking tussen Toogethr en Openr maakt het mogelijk om voor zowel bekende als onbekende bezoekers de parkeerfaciliteit makkelijk en gebruiksvriendelijk te betreden. Met de video-intercom van Openr krijgen ook parkeerders zonder reservering een warm welkom.

Een oplossing voor alle vraagstukken

slimme-meters-sensor gebruik-dashboard

Voordelen van onze integratie:

Voordelen Openr;

 • Bezoek en bewoner begroeten elkaar persoonlijk via videobellen op de intercom vanaf iedere locatie
 • Geen gedoe meer met verloren sleutels, maar via de app zien wie er voor de deur/slagboom staat.
 • Openr Intercom vereist slechts een kabel. Geen nodeloze kosten voor kabels en binnenposten.

Voordelen Toogethr;

 • Volledig geautomatiseerd parkeermanagementsysteem.
 • Parkeerkosten en het gedoe rondom parkeren verminderen.
 • Het kantoor future proof maken.
Openr-Slagboom-magnetic-access-series-hero

Een oplossing voor alle vraagstukken

De componenten Smart Parking en Openr Intercom zijn volledig nieuw aan te sluiten of kunnen gekoppeld worden aan een bestaand systeem. Deze samenwerking zorgt voor een totaaloplossing op gebied van toegang en maakt het parkeren toegankelijk en overzichtelijk. De receptie én de huurders hebben zelf de controle. Het proces wordt volledig ontzorgd, van implementatie tot service en administratie.

Lees-alles-over-de-Flowchart-Openr-Toogethr-integratie

Hoe ziet dit eruit?

 1. Een spontane bezoeker die niet geregistreerd is komt bij de slagboom en drukt op de intercom.
 2. De receptie maakt toegangscode via Openr Dashboard
 3. De bezoeker schrijft de code op en opent de slagboom via de intercom
 4. Bij vertrekt toetst de bezoeker de numerieke code in op de intercom –> Registratie bij Toogethr wordt automatisch stopgezet
 5. Slagboom gaat open
Openr-parking-lot

De klantreis

Hoe komen huurders en bezoekers je terrein op en je gebouw binnen? Een belangrijk onderdeel van goed beheer is de gastvrijheid van je gebouw. De huidige klantreis is vaak onpersoonlijk en kent momenten van frustratie, irritatie en onzekerheid. Er zijn veel losse systemen, weinig inzicht in gebruik en ongebruiksvriendelijke apparaten. Niemand weet precies wie er allemaal waar parkeert en voor hoe lang. Door de parkeerplaats en het gebouw slimmer te maken, creëer je een ideale ‘flow’ in de klantreis.

Lees meer
Openr Oplossing Parkeergarages

De aankomst van je bezoek

Het reserveren van een parkeerplek is een belangrijk thema vandaag de dag. Daarbij is het belangrijk dat gebruikers met zo min mogelijk contactpunten te maken hebben. Toogether maakt parkeerterreinen slim en optimaliseert hierbij beheer en flexibiliteit, dit allemaal vanuit één platform. Als je je parkeerders de mogelijkheid kunt bieden vooraf te reserveren, geef je ze zekerheid. Ze weten immers zeker dat er een plek voor hen vrij is. 

 

Lees meer
Openr-Applicatie

Toegang tot het gebouw 

De samenwerking tussen  Toogethr Openr dekt niet alleen het parkeerterrein maar ook de toegang tot het gebouw. De deuropener van Openr zorgt ervoor dat huurders zichzelf maar ook anderen toegang kunnen verlenen tot het gebouw met de Openr App. De beheerder kan in de online beheeromgeving rechten en toegangstijden instellen. 

Lees meer
Toogether-Parkeermanagementsystemen

Klaar voor de toekomst?

Smart Buildings zijn de toekomst, met de software van Toogethr en Openr zullen gebouwen op meerdere lagen slim gemaakt worden. De totaal oplossing zal in één keer uw volledige kantooromgeving moderniseren, van parkeer toegang- en gelegenheid, tot toegang aan de deur. Als beheerder faciliteert u dat huurders op een makkelijke manier hun bezoek kunnen verwelkomen. kunnen ontvangen. En zelf bespaart u tijd en zorgen rondom het beheer van uw gebouw. Van hardware en implementatie tot de facturatie: alles wordt geregeld door Toogethr en Openr.

Download onze gratis one-pager

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Liever direct jouw besparing berekenen? Klik hier

Openr-producten-intercom-systeem
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking van Toogethr en Openr en welke andere voordelen de oplossing voor jou biedt? Vraag dan hier een online demo bij Frank Greter aan om alles te weten komen over onze gezamenlijke oplossing.

Vraag nu een demo aan