Openr-keyless-entry-applicatie

Het gemak van Openr Lite voor kleine multi-use complexen

Of het nu gaat om multi-tenant gebouwen met op elke verdieping een andere functie, zoals kinderopvang, kantoren en woningen of om kleinschalige appartementengebouwen en studentencomplexen; het draadloze intercomsysteem van Openr is ideaal voor compacte multifunctionele complexen waarin je huurders en bezoekers van alle toegangsgemak wilt kunnen voorzien.

 

Openr-intercomsysteem-draadloos-touchscreen

Verhuur je bijvoorbeeld een appartementencomplex met maximaal vier zelfstandige appartementen erin? Of verhuur je een compact kantoorgebouw met vier toegangsdeuren maar waar gedurende de week meerdere mensen komen werken? Dan kan het heel handig zijn om iedereen een eigen toegangsmogelijkheid te bieden. Uiteraard wil je voor deze service niet meer hoeven investeren dan absoluut noodzakelijk. In dat geval is ‘Openr Lite’ misschien wel iets voor jou.

Openr-online-beheer-sleutels

‘Openr Lite’: het all-in pakket zonder verborgen kosten

Kies je voor ‘Openr Lite, dan kies je voor de zekerheid en het gemak van één pakket voor intercom, toegang en beheer. Voor een eenmalig vast bedrag koop je voor vier jaar de intercom, inclusief de licenties voor het mobiel videobellen waarmee huurders draadloos toegang hebben tot hun gehuurde ruimte. En met de zekerheid van ons all-in pakket hoef je geen rekening te houden met maandelijks terugkerende lasten. En al helemaal niet met verborgen kosten.

Openr-applicatie-bezorger

Eenvoud en gastvrijheid

Komt er een loodgieter, schoonmaker of een klusjesman langs voor het uitvoeren van werkzaamheden in het complex? Of krijgt een huurder een klant op bezoek? Dan kun je via het dashboard eenvoudig een visitor link aanmaken waarmee je de bezoeker of klant toegang kunt verlenen tot het pand. De bezoeker hoeft alleen maar op de visitor link te klikken om via een button toegang te krijgen tot het complex. Wel zo eenvoudig en gastvrij.

Openr-Dashboard

Het gemak van een smart building voor compacte locaties

Met name voor kleinere huurlocaties kan Openr Lite interessant zijn. Via het online dashboard kun je als beheerder in een handomdraai nieuwe huurders toevoegen aan de intercom of juist huurders verwijderen van wie het huurcontract afgelopen is. Zo heb je nooit meer gedoe met sleutels en geen kosten meer voor slotenmakers en naambordjes. Dat is het gemak van een slim gebouw!

openr-Intercom-app

Het Openr Lite pakket bestaat standaard uit:

  • Maximaal 4 belbare contacten.
  • 7″ intercomsysteem via Power over Ethernet.
  • Deuropener voor 1 deur (meestal de hoofdingang).
  • Één beheeromgeving/dashboard waarin elk belbaar contact tot 10 medewerkers, klanten of gasten kan toevoegen voor toegang.

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Ook een happy huurder worden?

Tijdens een kop koffie of een online demo kan onze collega Frank Greter je vrijblijvend informeren over de voordelen voor jouw toegang. Stuur gerust een mail naar sales@openr.nl

Vraag nu een demo aan