Intercom voor studentencomplex

Voor een studentencomplex is flexibele toegang een uitkomst. De samenstelling wisselt vaak en dat maakt sleutelbeheer normaal gesproken een tijdrovend karwei. Met Openr is alles meteen geregeld: de video intercom, maar ook het aanbellen en toegang verlenen. Een passende oplossing voor een jonge doelgroep!

Vraag hier een demo aan

Je studio openen met je smartphone

Studenten kunnen de app gebruiken om binnen te komen in het gebouw en hun studio. Wanneer je je telefoon kwijtraakt kan je profiel eenvoudig geblokkeerd worden, zodat onbevoegden geen toegang hebben. Het toegang verlenen op afstand is ook handig! Wanneer je niet thuis bent kan je bijvoorbeeld de deur openen voor een pakketbezorger en deze instructie geven om het pakketje bij de buren af te leveren.

Draadloze Intercom Openr
Nog meer voordelen van de Openr intercom:
  • Bezoek en bewoner begroeten elkaar persoonlijk via videobellen op de intercom. 
  • Geen gedoe meer met verloren sleutels en onveilige toegangsdeuren. 
  • Openr werkt draadloos. Geen nodeloze kosten voor kabels en binnenposten dus.
CES Integratie Samenwerking Met Openr

Samenwerking CES

Wij werken samen met verschillende partijen om de ideale oplossing te zoeken voor onze klanten en eindgebruikers. Onze producten zijn gemakkelijk te koppelen met derden. Zo ook in de samenwerking tussen CES en Openr. In deze totaaloplossing worden de Openr intercoms geïntegreerd met de CESeasy/ OmegaFlex sloten. Studenten kunnen gemakkelijk en veilig hun studentencomplex betreden vanuit de centrale Openr App.

In opdracht van Strukton Worksphere voor Campus Vastgoed Greenport Venlo hebben wij de CESeasy in een mooi studentencomplex in Venlo geïnstalleerd. In dit gerenoveerde pand hebben wij 2 Openr intercoms en 28 CESeasy motorcilinders en communicatiemodules geplaatst.

Meer over deze case

Dagelijkse gebruikers:

10.000 +

Locaties:

200 +

Aanvraag

Een vrijblijvende demonstratie van onze oplossing(en) voor jouw studentencomplex

Draadloze Intercom Openr & Openr App
  • Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen of appartementencomplexen
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Meer weten?

Meer weten over de voordelen van Openr voor jouw studentencomplex? Salesmanager Frank Greter staat dagelijks voor je klaar om uitleg te geven en je vragen te beantwoorden in een online demo.

Plan een demo