Draadloze Intercom Openr Voor Appartementen Complexen

Intercom voor appartementen

Stel je eens voor dat je als bewoner van een appartementencomplex deuren kan openen via je telefoon. Bezoek belt aan via de intercom bij de voordeur. De intercom communiceert direct draadloos naar jouw telefoon. Met een simpele druk op de knop open je vervolgens de deur voor bezoek. Wel zo makkelijk voor de gebruiker én voor de beheerder, toch? Dachten wij ook!

Vraag hier een demo aan

Geschikt vanaf minimaal 10 appartementen

Bewoners kunnen de deur voor bezoek en bezorgers namelijk vanaf iedere locatie openenen. Vanuit de supermarkt of van onder een parasol op de Bahama’s. Zo hoeft ook de pakketbezorger niet onverrichter zake om te draaien wanneer een ontvanger niet thuis is. Terugkerend bezoek – zoals een service- of zorgverlener – kan toegang krijgen op vaste tijden en dagen. De wijkverpleegkundige die dagelijks zorg komt verlenen hoeft niet meer aan te bellen en de schoonmaker kan moeiteloos beginnen aan een werkshift. Deuren openen op afstand was nog nooit zo makkelijk.

Openr Draadloze Intercom 10-inch
Nog meer voordelen van de Openr intercom:
  • Bezoek en bewoner begroeten elkaar via videobellen op de intercom. Zo kan bezoek altijd rekenen op een hartelijke ontvangst.
  • Deuren open je met de Openr app. Sleutels heb je dus niet meer nodig!
  • Openr werkt draadloos. Scheelt een hoop kosten (her)aanleg van bekabeling.

Dagelijkse gebruikers:

10.000 +

Locaties:

200 +

Aanvraag

Een vrijblijvende demonstratie van onze oplossing(en) voor jouw appartementencomplex

Draadloze Intercom Openr & Openr App
  • Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen of appartementencomplexen
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Meer weten?

Meer weten over de voordelen van Openr voor jouw appartementencomplex? Salesmanager Frank Greter staat dagelijks voor je klaar om uitleg te geven en je vragen te beantwoorden in een online demo.

Plan een demo