Openr-appartementencomplex

Intercom Systeem voor Appartementen

Stel je eens voor dat je als bewoner van een appartementencomplex deuren kan openen via je telefoon. Bezoek belt aan via de intercom bij de voordeur. De intercom communiceert direct draadloos naar jouw telefoon. Met een simpele druk op de knop open je vervolgens de deur voor bezoek. Wel zo makkelijk voor de gebruiker én voor de beheerder, toch? Dachten wij ook!

Vraag hier een demo aan
Openr-Wagenweg

Geschikt vanaf minimaal 10 appartementen

Bewoners kunnen de deur voor bezoek en bezorgers namelijk vanaf iedere locatie openen. Vanuit de supermarkt of van onder een parasol op de Bahama’s. Zo hoeft ook de pakketbezorger niet om te draaien wanneer een ontvanger niet thuis is. Terugkerend bezoek – zoals een service- of zorgverlener – kan toegang krijgen op vaste tijden en dagen. De wijkverpleegkundige die dagelijks zorg komt verlenen hoeft niet meer aan te bellen en de schoonmaker kan moeiteloos beginnen aan een werkshift. Deuren openen op afstand was nog nooit zo makkelijk.

Openr-intercom-7inch
Nog meer voordelen van de Openr intercom:
  • Bezoek en bewoner begroeten elkaar via videobellen op de intercom. Zo kan bezoek altijd rekenen op een hartelijke ontvangst.
  • Deuren open je met de Openr app. Sleutels heb je dus niet meer nodig!
  • Openr werkt draadloos. Scheelt een hoop kosten (her)aanleg van bekabeling.

Dagelijkse gebruikers:

10.000 +

Locaties:

200 +

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-producten-dashboard-intercom-applicatie
intercom-systeem-frank-greter

Meer weten?

Meer weten over de voordelen van Openr voor jouw appartementencomplex? Salesmanager Frank Greter staat dagelijks voor je klaar om uitleg te geven en je vragen te beantwoorden in een online demo.

Plan een demo