Openr-parking-lot

Toogethr X Openr

Er zijn veel verschillende oplossingen voor toegang tot parkeerterreinen te vinden. Van simpele tags tot complexe nummerplaat herkenning. Met de totaaloplossing van Toogethr en Openr hebben parkeerders zich nog nooit zo welkom gevoeld. Toogethrs parkeermanagementsysteem, ook wel ´Toogethr Parking´ genoemd, zorgt voor real-time inzicht in de parkeer locatie en optimaliseert de bezetting. Het resultaat is de perfecte balans tussen zowel parkeren als kostenefficiëntie.

Toogether-Parkeermanagementsystemen

Totaaloplossing Toogethr en Openr

Het voordeel van Toogethr’s Parking software is dat het een totaaloplossing is. Het biedt een overzicht over de parkeeraccommodaties, er kan eenvoudig gereserveerd worden en er kan gemakkelijk toegang verleend worden aan meerdere doelgroepen. Met Openr is een centrale receptie en bedrading door het pand overbodig. Met Openr’s gebruiksvriendelijke app is het snel en eenvoudig te zien wie er voor de deur staat. Voor onbekende bezoekers is naar binnen rijden nog nooit zo makkelijk geweest, ze bellen aan bij de juiste huurder en de slagboom is vanaf elke willekeurige smartphone en locatie te openen.

Lees meer over onze samenwerking
Openr-Slagboom-magnetic-access-series-hero

De slagboom openen met je smartphone

Voor toegang naar bijvoorbeeld een parkeergelegenheid waar geen intercom vereist is, stellen wij voor om een losse deuropener te plaatsen. Een deuropener verbindt de slagboom met het internet, waardoor het gebruik zichtbaar wordt in het dashboard en de slagboom te openen is met de Openr App.

Openr-intercom-7inch
Nog meer voordelen van de Openr intercom:
  • Bezoek en bewoner begroeten elkaar persoonlijk via videobellen op de intercom. 
  • Geen gedoe meer met verloren sleutels en onveilige toegangsdeuren. 
  • Openr werkt draadloos. Geen nodeloze kosten voor kabels en binnenposten dus.

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-producten-dashboard-intercom-applicatie
intercom-systeem-frank-greter

Meer weten?

Meer weten over de voordelen van Openr voor jouw parkeerterrein? Salesmanager Frank Greter staat dagelijks voor je klaar om uitleg te geven en je vragen te beantwoorden in een online demo.

Plan een demo