Openr-parking-lot

Intercom Systeem voor Parkeerterreinen

Er zijn veel verschillende oplossingen voor toegang tot parkeerterreinen te vinden. Van simpele tags tot complexe nummerplaat herkenning. Bij Openr hebben we gekozen voor een aanpak waarbij gebruiksgemak voorop staat, zowel voor de parkeerder als de beheerder.

Vraag hier een demo aan
Openr-slagboom

De slagboom openen met je smartphone

Voor toegang naar bijvoorbeeld een parkeergelegenheid waar geen intercom vereist is, stellen wij voor om een losse deuropener te plaatsen. Een deuropener verbindt de slagboom met het internet, waardoor het gebruik zichtbaar wordt in het dashboard en de slagboom te openen is met de Openr App.

Openr-intercom-7inch
Nog meer voordelen van de Openr intercom:
  • Bezoek en bewoner begroeten elkaar persoonlijk via videobellen op de intercom. 
  • Geen gedoe meer met verloren sleutels en onveilige toegangsdeuren. 
  • Openr werkt draadloos. Geen nodeloze kosten voor kabels en binnenposten dus.
Openr-toogether-parking

Samenwerking Toogethr

Toogethr en Openr, parkeerders hebben zich nog nooit zo welkom gevoeld. Toogethrs parkeermanagementsysteem, Smart Parking, zorgt voor real-time inzicht in de parkeerlocatie en optimaliseert de bezetting. Het resultaat is de perfecte balans tussen zowel parkeren als kostenefficiëntie. Het voordeel van Smart Parking is dat het een totaaloplossing is. Het biedt een overzicht over de parkeeraccommodaties, er kan eenvoudig gereserveerd worden en er kan gemakkelijk toegang verleend worden aan meerdere doelgroepen. Met Openr is een centrale receptie en bedrading door het pand overbodig. Met Openr’s gebruiksvriendelijke app is het snel en eenvoudig te zien wie er voor de deur staat. Voor onbekende bezoekers is naar binnen rijden nog nooit zo makkelijk geweest, ze bellen aan bij de juiste huurder en de slagboom is vanaf elke willekeurige smartphone en locatie te openen.

Meer over deze case

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-producten-dashboard-intercom-applicatie
intercom-systeem-frank-greter

Meer weten?

Meer weten over de voordelen van Openr voor jouw parkeerterrein? Salesmanager Frank Greter staat dagelijks voor je klaar om uitleg te geven en je vragen te beantwoorden in een online demo.

Plan een demo