Openr_toegang_kinderdagverblijf

Toegangsverlening kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf heeft te maken met een hoop regelgeving omtrent de veiligheid van de aanwezige kinderen. En terecht, want een kinderdagverblijf moet een veilige omgeving en verblijf zijn. Ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen in goede handen zijn. De GGD controleert de kinderdagverblijven en neemt daarbij ook de veiligheid van de kinderen mee.

 

Openr-intercomsysteem-draadloos-touchscreen

Vormen van toegangsverlening

Nagenoeg alle kinderdagverblijven hebben een vorm van toegangscontrole bij de ingang, waardoor onbevoegden nooit zo maar het kinderdagverblijf binnen kunnen gaan.

Het belang van een goede toegangsverlening van de ingang van een kinderdagverblijf is duidelijk:

  • Voorkomen dat onbevoegden het kinderdagverblijf kunnen betreden.
  • Voorkomen dat kinderen naar buiten gaan. Dit is een bijkomend voordeel, aangezien de beveiliging is gericht op het voorkomen van onbevoegden die van buiten naar binnen willen.
  • Soepele en prettige doorloop van ouders die hun kind(eren) komen brengen
Access-as-a-Service; betaalbare toegangsverlening voor elk kantoorconcept

Sleutelbeheer en inventarisatie

In het geval van een kinderdagverblijf geldt dat een inventarisatie van bezoekers, ouders, leveranciers, etc. de eerste belangrijke schakel is.
Deze inventarisatie is dynamisch en wordt constant bijgewerkt. Bijvoorbeeld wanneer een nieuw kind wordt aangemeld bij het kinderdagverblijf of de grootouders of buren een kind komen ophalen.

Met het online (sleutel)beheer systeem van Openr kan je deze wijzigingen zelf gemakkelijk, snel en direct aanpassen. Zo blijft je toegang actueel en worden rondslingerende sleutels of codes voorkomen. Digitale sleutels kunnen direct gebruikt of verwijderd worden. Er kan ook een tijdelijke visitor link aangemaakt worden welke voor een bepaalde dag of periode toegang kan verschaffen. Bij calamiteiten kan altijd gecontroleerd worden wie toegang had tot het gebouw. Op die manier combineer je gemak en veiligheid.

Openr-intercom-7inch

Wat is de beste toegangsbeveiliging?

Een draadloos intercomsysteem met video is een goede vorm van controle, zeker een intercom met beeld zorgt voor een goede beveiliging.

Openr combineert een video intercom met flexibele toegangsverlening in één systeem. Of je nu bij de koffieautomaat staat of op een van de groepen bent, met één druk op de knop kan je vanaf iedere locatie de ouders, schoonmaak of leveranciers in beeld te woord staan en de deur openen.

Tijdens de vaste haal- en breng tijden kunnen ouders met een eigen digitale sleutel of toegangscode het gebouw betreden. Dan wordt de intercom enkel gebruikt door gemachtigde bezoekers, waardoor het personeel niet onnodig veel belast wordt en de ouders de kinderen naar de juiste groep kunnen brengen. Ons systeem is ook geschikt om naast andere vormen van beveiliging, denk aan een camerabeveiliging, te draaien.

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Ook een happy huurder worden?

Tijdens een kop koffie of een online demo kan onze collega Frank Greter je vrijblijvend informeren over de voordelen voor jouw toegang. Stuur gerust een mail naar sales@openr.nl

Vraag nu een demo aan