Openr X Bisner

Bisner is de cloud-based software oplossing die het werkleven productief en efficiënt maakt voor kantoren wereldwijd. Vanuit één centrale app worden huurders en medewerkers voorzien van talloze mogelijkheden voor de ultieme werkplekervaring en een verbonden werkomgeving.

 

Bisner-Software-App

Bisner – Smart Workplace app

De Bisner Smart Workplace app ondersteunt coworking spaces, shared offices, corporate real estate en innovatie campussen bij het creëren en onderhouden van de hybride werkomgeving. De software bevat functionaliteiten zoals desk- en meeting room booking, newsfeed, service request management, access control en parkeerbeheer.

Bisner-Openr-Product

Smart workplace

Beheerders kunnen de werkomgeving optimaliseren met behulp van data inzichten over het gebruik van kantoorfaciliteiten. Tevens is het systeem flexibel, aanpasbaar en groeit het mee met de veranderende behoeften van werknemers voor toekomstbestendige kantoren.

Bisner-Prroduct

Openr X Bisner

  • Beheer het gebouw en optimaliseer de werkplekervaring met één app
  • Geef huurders toegang op basis van reserveringen en verhoog de veiligheid in het gebouw
  • Speel in op de veranderende behoeften met data inzichten en creëer flexibele en slimme kantoorgebouwen

 

Stefan-founder-Bisner

Bisner, Nederland

“De samenwerking met Openr zorgt voor een optimale werkplekervaring voor huurders en medewerkers. Door onze technologieën te combineren, kunnen gebouwen slimmer worden beheerd en georganiseerd vanuit één platform. Huurders kunnen eenvoudig vergaderruimtes en parkeerplekken reserveren en toegang krijgen aan de hand van digitale sleutels. Samen bieden wij zo dé oplossing voor veiligere en future-proof kantoren.’ ”

Stefan van der Werf, Founder van Bisner

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-producten
intercom-systeem-frank-greter

Meer weten?

Neem contact op met onze sales manager Frank Greter voor een afspraak via sales@openr.nl of 085-1301214

Contact ons