Openr-Heineken-gebouw-stadsherstel

Stadsherstel Rotterdam

Babs Vandeweijer, manager Beheer & Verhuur Stadsherstel Rotterdam

Stadsherstel Historisch Rotterdam N.V. zet zich al 40 jaar in voor het behoud van beeldbepalend en monumentaal erfgoed. Erfgoed dat tussen ‘wal en schip’ valt, omdat er geen overheid of particulier initiatief is dat leegstand en verval voorkomt. Deze kwetsbare monumenten willen wij duurzaam in stand houden door deze op een kwalitatief hoogwaardige manier te restaureren en te onderhouden. Maar dat niet alleen, door middel van verhuur aan ondernemers en cultureel-maatschappelijke instellingen willen wij dit erfgoed voor zo veel mogelijk mensen tastbaar en toegankelijk maken.

 

Henkespand Draadloze Intercom Van Openr

Stadsherstel Rotterdam

““Ik heb de intercom met trots in de ontvangsthal hangen, het geeft de namen van onze vele verschillende huurders duidelijk weer.””

Babs Vandewijer, manager Beheer & Verhuur Stadsherstel Rotterdam 

Heineken-gebouw-Stadsherstel

Lang werd het Heinekengebouw…

door één bedrijf gehuurd. Toen we het in bezit kregen vormden we het pand om tot multi-tenant gebouw en was een receptie niet meer rendabel. Ons Heinekengebouw is een prachtig historisch pand, maar door de leeftijd en historie is er geen infrastructuur beschikbaar én mogelijk voor een traditioneel bedraad intercomsysteem. Na kort onderzoek bleek dit ook onbetaalbaar te gaan worden. Onze vaste installateur kon geen gewenste nieuwe oplossing vinden die écht de rol van gastvrije receptioniste over zou gaan nemen. Het was makkelijk om te zien wat niet zou passen, maar we wisten ook niet wat het dan wel zou moeten zijn.”

 

 

 

Openr-vrouw-kantoor-openr-app

Tevreden huurders

“Bekabeling van het pand en het installeren van binnenposten was niet nodig want nagenoeg alle huurders hebben een eigen mobiele telefoon en kunnen daarmee simpel inhaken op het Openr systeem. We krijgen elke twee weken wel een complimentje van de huurders over de gebruiksvriendelijkheid. Doordat we één van de eerste klanten waren hebben we veel contact gehad met Openr en invloed kunnen hebben op de ontwikkeling. Het is gewoon tof om te zien hoe input om wordt gezet in een verbeterd product!”

 

Openr-Flexibele-Toegang

Perfect antwoord op een lastige vraag

“Openr was een huurder van ons in het Henkespand en toen ik ze destijds mijn probleem voorlegde was er direct een match. Ik wist niet dat zoiets al technisch mogelijk was. Na de voordelen te hebben bekeken ben ik meteen gestopt met zoeken naar een ander systeem. Het was draadloos en huurders konden hun gasten toch een persoonlijk en gastvrij welkom geven. Een win-win situatie voor ons én voor onze huurders.”

Openr-Babs-vandeweijer-stadsherstel

Het verhaal van:

Babs Vandeweijer, manager Beheer & Verhuur Stadsherstel Rotterdam

 

Meer over Stadsherstel Rotterdam

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-producten
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten over Openr voor je kantoor?

Maak een afspraak voor een online demo aan en verken de mogelijkheden met onze salesmanager Frank Greter.

Vraag nu een demo aan