Openr-Kadans-science-partner

Kadans Science Partner, Nijmegen

Andrea van Gaal, Kadans Science Partner locatie Nijmegen

Op afstand de deur openen

“Op de Novio Tech Campus in Nijmegen beheren we drie gebouwen. Dit zijn verzamelgebouwen, waar je zowel kantoorruimtes als laboratoria vindt. Voor twee van deze gebouwen ben ik het aanspreekpunt namens Kadans en zodoende wissel ik veel van locatie. Voorheen maakten we gebruik van een traditionele intercom. Dat was niet altijd even handig: vanuit het ene gebouw kon ik wel zien dat er op de andere locatie bezoekers voor de deur stonden, maar vervolgens moest ik ze vragen om eerst op de knop van de intercom te drukken zodat ik de deur voor ze kon openen. Met Openr is dit niet nodig en kan ik bezoekers meteen op afstand toegang geven zodra ik contact met ze heb. Een leuke toevoeging voor onze huurders is de optie om de vermelding op de intercom te personaliseren met een logo en een kort tekstje. Daar maken veel huurders enthousiast gebruik van!”

Openr-Novio-Tech-Campus

Kadans Science Partner locatie Nijmegen

“Voor ons is het ideaal dat gebruikers zelf de toegang kunnen beheren. Dat was echt een heel groot pluspunt om een Openr aan te schaffen.”

Andrea van Gaal, Hospitality Manager

Toekomstbestendig Openr

Huurders beheren zelf de toegang

“Waar huurders eerst afhankelijk van ons waren bij het doorvoeren van een wijziging in het systeem – zoals het toevoegen of verwijderen van een gebruiker – kunnen ze de toegang nu eenvoudig zelf beheren via het Openr dashboard. Wij zorgen dat de eerste stap gezet is: we maken een account aan voor de huurder. Deze kan vervolgens zelf medewerkers toevoegen en verwijderen. Zo kan bijvoorbeeld ook de snuffelstagiaire die voor een maand meeloopt bij het bedrijf tijdelijk toegang krijgen en de deur zelf openen met de app.”

 

 

Leandro-Rucha-Openr

Service waar je u tegen zegt

“Persoonlijk vind ik goede service erg belangrijk. Ik ben enorm te spreken over de service van Openr. De lijnen zijn kort: je hoeft bijvoorbeeld niet gebruik te maken van een bepaald systeem om problemen te melden. In plaats daarvan is het team van Openr altijd goed bereikbaar en kunnen ze waar nodig snel ter plekke zijn om het probleem op te lossen. Van de goede service moet Openr het zeker hebben!”

 

Openr-andrea-van-gaal-hospitality-medewerkster-Kadans

Het verhaal van:

Andrea van Gaal, Hospitality Manager Kadans Science Partner locatie Nijmegen

Meer over Kadans Science Partner

Aanvraag

Een vrijblijvende demonstratie van onze oplossing(en) voor jouw gebouw

Draadloze Intercom Openr & Openr App
  • Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen of appartementencomplexen
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten over Openr?

Maak een afspraak voor een online demo aan en verken de mogelijkheden met onze salesmanager Frank Greter.

Vraag nu een demo aan