Openr-Samenwerking-Workspot

Workspot

Boudewijn van der Sar, Owner Workspot

Workspot is een vastgoed operator. Workspot biedt compleet gefaciliteerde kantoorkamers aan voor midden- en kleinbedrijven. Daarnaast biedt Workspot de mogelijkheid aan om de kantoorruimte aan te passen aan jouw organisatie. De professionele uitstraling, flexibele contracten en de diverse mogelijkheden dragen bij aan een fijne werkomgeving.

 

Openr-Samenwerking-Workspot

Workspot

“Openr is top wat betreft automatisering. Het automatiseert op een manier dat wij als operator helemaal buitenspel staan. ”

Boudewijn van der Sar, Owner Workspot 

Openr-hybride-werken

Markt voorspelling

Onzekerheid vraagt vaak om flexibiliteit, dus ik zie de markt alleen maar groeien. De komst van ‘hybride werken’ zal gepaard gaan met veel extra vraag naar onze flexibele producten.

 

 

 

Openr-sleutels

De toegang in het gebouw voor het Openr systeem

Voorheen maakten we geen gebruik van een intercomsysteem. Je liep gewoon binnen of gebruikte een fysieke sleutel. Mensen belden gewoon aan met zo een klassieke bel of klopten op het raam. Of ze belde naar het 06-nummer waarvoor ze kwamen. Maar dat was dus eerst niet goed geregeld.

 

Openr-Flexibele-Toegang

Keuze voor Openr

De reden om te kiezen voor Openr is omdat het lekker makkelijk is. Ik houd zelf van automatisering en ik vind ‘t een beetje onzin om een persoon achter de receptie te zetten die heel de dag ‘goedemorgen’ of ‘goedemiddag’ zegt. Diegene kan waarschijnlijk veel meer.

Openr App Zorgt Ervoor Dat Je Altijd Kunt Zien Wie Er Voor De Deur Staat

Automatisering met Openr

Openr is top wat betreft automatisering. Het automatiseert op een manier dat wij als operator helemaal buitenspel staan. Dit komt door de techniek die gewoon de verbinding legt tussen de gast en onze klant zelf. En ik heb er geen zorgen aan. Dat heeft te maken met gemak en tijdsbesparing.

 

Openr-Klanten-Feedback-Openr

Feedback meenemen in product ontwikkelingen

Ik dacht dit vind ik gewoon goed, laten we dit proberen. Ik vond het ook leuk dat het een Rotterdams bedrijf is. En een klein bedrijf doet veel meer met je input en dat vind ik ook fijn. Wij kunnen zeggen wat wij belangrijk vinden en omdat er zoveel wordt ontwikkeld, kan dat daarin meegenomen worden.

 

Boudewijn-van-der-Sar-van-Workspot

Het verhaal van:

Boudewijn van der Sar, Owner Workspot

 

Meer over Workspot

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-producten
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten over Openr voor je kantoor?

Maak een afspraak voor een online demo aan en verken de mogelijkheden met onze salesmanager Frank Greter.

Vraag nu een demo aan