Campus Vastgoed Greenport Venlo

Job, Floormanager Campus Vastgoed Greenport Venlo

Gebruiksvriendelijke toegang tot de studentenstudio’s

Het draadloze intercomsysteem van Openr leent zich uitstekend voor studentenstudio’s. Voor Job en zijn collega’s bij Campus Vastgoed Greenport Venlo zijn de voordelen groot. Campus Vastgoed Greenport Venlo is verantwoordelijk voor het beheer van verschillende Campus-panden in Venlo. Eén daarvan is een recentelijk gerenoveerd gebouw in het centrum van de stad. In dit pand zijn collegezalen, studieruimtes en 28 studentenstudio’s gevestigd. Sinds 2019 geeft Openr hier toegang tot het woongedeelte, de studio’s en de parkeerplaats. “Voor ons is dit een ideale oplossing”, aldus Job. “Met Openr is alles meteen geregeld: de video intercom, maar ook het aanbellen en toegang verlenen. We kunnen zelfs de toegang beheren op afstand.”

Campus Vastgoed Greenport Venlo

“Met Openr is alles meteen geregeld: de video intercom, maar ook het aanbellen en toegang verlenen. We kunnen zelfs de toegang beheren op afstand. Dat maakt Openr een ideale oplossing omdat we niet continu op locatie aanwezig zijn.”

Job, Floormanager Campus Vastgoed Greenport Venlo

Nooit meer je sleutel kwijt

Nog een pluspunt is het feit dat je met Openr geen sleutels of tags nodig hebt. “Voor de toegang naar de andere gebouwen gebruiken we tags. Omdat we hier fulltime aanwezig zijn kunnen leveranciers een tag bij ons op komen halen wanneer ze ergens anders op de campus moeten zijn. Dat kunnen we voor de locatie in de binnenstad niet doen. Daarom is het een uitkomst dat vaste leveranciers daar zelf het gebouw binnen kunnen komen met Openr. Partijen waar we zo nu en dan mee samenwerken kunnen ons bellen. Via de app kunnen we de poort op afstand voor ze openen. Vervolgens kunnen we ze makkelijk begeleiden naar de voordeur en de ruimtes waar ze moeten zijn.”

 Daarnaast kunnen tags natuurlijk kwijtraken of stuk gaan. Met Openr is dat niet het geval. “Studenten gebruiken de app om zelf binnen te komen in hun studio of om de deur open te doen voor anderen. Zelfs wanneer zij hun telefoon kwijtraken kunnen wij eenvoudig de profielen blokkeren, zodat onbevoegden geen toegang hebben tot een studio. Het toegang verlenen op afstand is ook handig voor de bewoners. Wanneer zij niet thuis zijn kunnen zij de studenteningang bijvoorbeeld openen voor een pakketbezorger en deze instructie geven om het pakketje bij de buren af te leveren.”

 

Openr Producten; Openr Draadloze Intercom, Openr App & Openr Beheeromgeving

Veilig en overzichtelijk beheer

“Voor ons is het belangrijk dat we meteen kunnen zien wie toegang heeft tot welke ruimte. Deze rechten kunnen we eenvoudig beheren in het Openr dashboard. Ik gebruik het dashboard dagelijks: het is heel overzichtelijk ingericht. Omdat we met schooljaarcontracten werken wisselt de samenstelling van de studio’s jaarlijks. Die wisseling is nu heel makkelijk te regelen via Openr. Het is niet nodig om fysiek aanwezig te zijn voor het innemen en overhandigen van sleutels of tags. In het dashboard verwijderen de rechten van voormalige bewoners en voegen we nieuwe bewoners toe aan het systeem. De namen staan dan ook meteen goed vermeld op de intercom.”

 

Leandro-Rucha-Openr

Altijd bereikbaar

Job geeft aan het belangrijk te vinden om samen te werken met een partij die altijd goed bereikbaar is. Zeker bij Openr is dat het geval. “De lijntjes zijn kort: vaak bel ik rechtstreeks met degene die ik nodig heb en word ik snel geholpen. Hierdoor voelt de samenwerking meteen heel persoonlijk. Zowel ons team als de studenten zijn positief over het systeem.

 

Het verhaal van:

Job, Floormanager Campus Vastgoed Greenport Venlo

Meer over Campus Vastgoed Greenport Venlo

Aanvraag

Een vrijblijvende demonstratie van onze oplossing(en) voor jouw gebouw

Draadloze Intercom Openr & Openr App
  • Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen of appartementencomplexen
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten over Openr voor je studentencomplex?

Maak een afspraak voor een online demo aan en verken de mogelijkheden met onze salesmanager Frank Greter.

Vraag nu een demo aan