Slimme Gebouwen

Slimme gebouwen ‘denken’ als het ware met de gebruikers mee, en stemmen automatisch af op de behoeften van die gebruikers. Een smart building verzamelt gegevens die gebruikt kunnen worden om de ervaring van medewerkers, bewoners of bezoekers van het gebouw te verbeteren.

 

Vraag een gratis brochure aan
energie-besparen-in-een-slim-gebouw

Hoe kun je energie  besparen in een slim gebouw?

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor een groot deel van het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen. Door slimme technologie te gebruiken kunnen we deze impact verminderen. In slimme gebouwen smelten architectuur en technologie samen; het ontwerp van een smart building is volledig afgestemd op de technologie, en de technologie is er zo op ingericht dat het gebouw energiezuinig is én zo comfortabel mogelijk voor de gebruikers.

Lees meer in ons blog
Openr-applicatie

Keyless Entry: de toekomst

Slimme gebouwen blijven zich verder evolueren en ontwikkelen: ook op het gebied van toegangsbeheer. Waar gebouwbeheerders voorheen nog vaak gebruik maakten van sleutels en een vaste intercom die met kabels verbonden was met de ruimtes in het gebouw, zien we tegenwoordig dat er steeds vaker gekozen wordt voor sleutelvrij toegangsbeheer.

Lees meer in ons blog

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Liever direct jouw besparing berekenen? Klik hier

Openr-producten-intercom-systeem
intercom-systeem-frank-greter

Meer weten?

Meer weten over de voordelen van Openr voor jouw complex? Salesmanager Frank Greter staat dagelijks voor je klaar om uitleg te geven en je vragen te beantwoorden in een online demo.

Plan een demo