Draadloze-Intercom-Van-Openr

Openr en de vervangingsmarkt

Is je huidige traditionele intercom systeem toe aan vervanging of is je intercom defect? Dan is het goed om te kiezen voor een toekomstbestendig systeem. De voornaamste redenen dat een intercom stuk gaat is door kabelbreuk of een defect van mechanische componenten. Dit komt bijna altijd onverwachts en ongelegen. Je intercom is namelijk het eerste contact met je gebouw en je wilt ten alle tijden bereikbaar zijn voor bezoekers, leveranciers of pakketbezorgers. De zoektocht naar de precieze oorzaak van het defect gaat vaak gepaard met een flinke factuur.  

Openr-kosten-besparen

Total Cost of Ownership

Laten we eerlijk zijn; 9 van de 10 keer is het de prijs waar als eerst naar wordt gekeken bij het aanschaffen van een product. In dit geval de draadloze intercom. Een belangrijk aandachtspunt is dat je altijd moet kijken naar de totale kosten verspreid over meerdere jaren. Nog al te vaak wordt er enkel naar de eenmalige investering gekeken en worden vervangingen, onderhoud, mutaties en beheer niet meegenomen in het aankoopproces. Deze zaken hebben op de langere termijn grote invloed op de totale kosten van je systeem (Total Cost of Ownership). De aanschaf van een draadloze intercom is zo een voordeligere investering dan een traditionele intercom.

Openr_besparen_vervanging

Draadloze intercom duurder dan traditioneel, of toch niet?

Laten we eerlijk zijn; 9 van de 10 keer is het de prijs waar als eerst naar wordt gekeken bij het aanschaffen van een product. In dit geval de draadloze intercom. Een belangrijk aandachtspunt is dat je altijd moet kijken naar de totale kosten verspreid over meerdere jaren. Nog al te vaak wordt er enkel naar de eenmalige investering gekeken en worden vervangingen, onderhoud, mutaties en beheer niet meegenomen in het aankoopproces (zie ook ons blog met kostenbesparingen). Deze zaken hebben op de langere termijn grote invloed op de totale kosten van je systeem (Total Cost of Ownership). De aanschaf van een draadloze intercom is zo een voordeligere investering dan een traditionele intercom.

Vervangen-intercom

Geen gedoe bij een draadloze intercom

Bij een draadloze intercom heb je geen gedoe met kabels trekken, talloze arbeidsuren van installateurs en de tijd die je kwijt bent voor het beheer van alle facilitaire zaken die erbij komen kijken. Het aanleggen van bekabeling kost je al gauw € 9,- per lopende meter en in een gebouw van enkele honderden tot duizenden vierkante meters loopt dat aardig op. Waarom zou je meer betalen voor minder flexibiliteit? Met een draadloos Openr intercom systeem hoef je geen rekening meer te houden met de bekabeling van je toegang.

Installatie-Openr-Leandro

Kies voor een eenvoudige installatie

Een draadloos intercomsysteem ophangen is zo gepiept. Geen dagenlange installaties voor het aanleggen van kabels, het aansluiten van de intercom en het ophangen van binnenposten in elke kantoor unit. Een draadloze intercom sluit je met één kabel aan (Power-over-Ethernet) en klaar is kees. 

 

Heineken-gebouw-Stadsherstel

Eerste intercom

De allereerste Openr intercom ooit kwam er voor het historische Heinekengebouw van Stadsherstel Rotterdam. We weten als geen ander welke uitdagingen bekabeling met zich meebrengt, daarom ontwikkelden we een draadloze plug ‘n play oplossing. Een historisch gebouw met prachtige betegeling, marmeren wanden of broze muren is een regelrechte nachtmerrie om te bekabelen. Je hebt geluk als een installateur er aan wilt beginnen en bovendien is het een arbeidsintensieve klus. Doordat je geen binnenposten nodig hebt, kan je je gebouw ook flexibeler indelen. Wil je nieuwe ruimtes creëren voor kleinere organisaties? Of juist wanden uitbreken voor een grote huurder? Met Openr kan het allemaal.

Openr-intercom-7inch

Je nieuwe intercom snel geleverd!

Sta je op het punt om je intercom te vervangen. Een Openr intercom systeem heeft vele voordelen en is snel geleverd en geïnstalleerd. Vraag vandaag nog vrijblijvend een voorstel aan!

 

De unieke voordelen

Installatie-Openr

Makkelijk en flexibel te installeren

 • Geen ingrijpende aanpassingen aan gevel of muur vereist
 • Geen bekabeling benodigd in het gebouw naar iedere unit
 • Binnenposten centrale receptie en bedrading door het pand worden overbodig
 • Resellers krijgen informatie over het systeem en alle middelen om het aan te sluiten bij klanten
Service-op-afstand-Openr

Altijd up – to date met onze snelle service op afstand

 • De beste soft- en hardware dankzij ons voordelige servicecontract
 • De intercom wordt door Openr altijd up-to-date gehouden
 • Onderhoud wordt snel en op afstand uitgevoerd
 • Snelle response tijden op problemen en onduidelijkheden dankzij het Openr support team
Intercom-Openr

Veilig en eenvoudig inzicht in gebruik

 • Helder overzicht van alle organisaties en gebruikers op de interface.
 • Pakketbezorgers, bezoeken en diensten binnenlaten, ook als je er niet bent.
 • Persoonsgebonden identificatie waardoor gebruik veiliger is dan sleutels
Dashboard-Openr

Beheer op afstand

 • Voer eenvoudige wijzigingen door met het Openr Dashboard
 • Via het online Openr Dashboard kan je makkelijk en snel beheerders en gebruikers toevoegen.
 • In één oogopslag inzicht in het gebruik van het gebouw
 • Bepaal zelf de openingstijden en bevoegdheden

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Meer weten?

Tijdens een kop koffie of een online demo kan onze collega Frank Greter je vrijblijvend informeren over de voordelen voor jouw toegang. Stuur gerust een mail naar sales@openr.nl

Vraag nu een demo aan