Openr-duurzame-sleutel

De sleutel tot duurzame kantoren en gebouwen

Net zoals huiseigenaren verplicht een energielabel moeten hebben is dat ook het geval voor vastgoedbeheerders. Vanaf 1 januari 2023 in energielabel C een vereiste. Het geeft aan waarom het voor gebouwbeheerders of property managers zo belangrijk is om je niet morgen maar nu maatregelen te treffen. Maar wat ons betreft gaat het niet alleen om zonnepanelen, van het gas afkomen of een nog betere isolatie. Er is meer wat bijdraagt aan een duurzame wereld.
Openr-duurzaamheid

Milieuvriendelijker betekent minder of geen …

Openr levert een waardevolle bijdrage om kantoorgebouwen, appartementencomplexen, studentenhuizen en andere verzamelgebouwen nog milieuvriendelijker te maken. Toverwoorden daarbij zijn ‘minder’ en in het meest ultieme geval ‘geen’. Alles wat je immers niet nodig hebt, dus ook niet hoeft te maken, levert ook geen milieuschade op. Drie voorbeelden:

Openr-video-intercom

1: Minder (onnodige) werkzaamheden van aannemers

De draadloze intercom, die we leveren voor kantoren en appartementen, betekent dat er op geen enkele plek in het gebouw een kabel getrokken hoeft te worden. Dat gedoe van kabels trekken heb je wel met traditionele intercoms bij voordeuren of toegangssystemen. Voor al die werkzaamheden wordt kilometers onnodig materiaal gebruikt.

je-bent-een-rund-als

2: Minder of zelfs geen sleutels

Fysieke sleutels die kunnen kwijtraken en moeten dan opnieuw geproduceerd worden. De digitale sleutels die we bij Openr gebruiken kennen geen extra grondstoffen of CO2 uitstoot voor plastic pasjes, druppels of sleutels. Er hoeft immers niets gemaakt te worden. Een paar muisklikken is voldoende om iemand toegang te geven. Je multifunctionele smartphone, die je al overal voor gebruikt, is je sleutel geworden.

Openr-flexibele-sleutel

3: Digitale sleutels hebben geen onderhoud nodig

Stel dat sleutels kwijtraken, er is een storing of er moet een naamplaatje op je intercom vervangen worden. Dat betekent vele nodeloze kilometers en voorrijkosten van je aannemer of installateur. Naast hoge onderhoudskosten heeft dat ook extra CO2 uitstoot tot gevolg. Er is nog iets wat duurzaam is als je van Openr gebruikmaakt. Dat milieuvriendelijke aspect bespreken we in de volgende blog. Wordt vervolgd…

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem
Neem Contact Op Met Salesmanager Frank Greter Van Openr

Ook een happy huurder worden?

Tijdens een kop koffie of een online demo kan onze Sales Manager Frank Greter je vrijblijvend informeren over de voordelen voor jouw toegang. Stuur gerust een mail naar sales@openr.nl

Vraag nu een demo aan