Toepassingen

Openr-appartementencomplex

Appartementencomplexen

Bezoek belt eenvoudig via de intercom aan bij bewoners. Op de intercom vinden ze de naam en eventueel het (huis)nummer van de bewoner terug. Na een simpele druk op de knop wordt de bewoner op het ingestelde nummer gebeld. Dit gebeurt draadloos vanaf de video-intercom van Openr. Binnenposten, centrale receptie en bedrading door het pand zijn zo niet meer nodig. Ons handige dashboard geeft beheerders een duidelijk overzicht en biedt de mogelijkheid om direct digitale sleutels toe te voegen en te verwijderen.

“Openr was ideaal voor ons. We moesten niet weer de grond in om nieuwe kabels aan te gaan leggen, want dan wordt het allemaal veel duurder.”

 • Draadloos – Geen dure kabels naar iedere woning
 • Videobellen – Zie via de Openr App wie er voor de deur staat
 • Digitale sleutels – Laat je bezoek of de bezorger op afstand binnen
Lees meer
Openr-kantoorruimte

Co-working

Openr is niet alleen geschikt voor bedrijfsverzamelgebouwen, maar ook voor individuele kantoorconcepten. Met Openr kunnen huurders hun bezoek welkom heten. Via de app kunnen zij altijd zien wie er voor de intercom staat. Bovendien kunnen zij vaste bezoekers, zoals klanten, collega’s of facilitaire diensten via het dashboard tijdelijk toegang geven op geselecteerde dagen en tijdstippen. Ben je niet op kantoor wanneer de pakketbezorger langs komt? Geen probleem, ook die kun je op afstand toegang geven zodat hij je pakketje gewoon kan bezorgen.

“Het online dashboard is heel handig om makkelijk (nieuwe) huurders toe te voegen of te wijzigen. Je kunt met het dashboard bepalen wie op welk tijdstip het slot mag bedienen.” — Erwin Doorgeest, Community Manager bij Mindspace, Amsterdam

 • Pay-per-use – Geen investering, maar een abonnement dat meegroeit met het aantal huurders
 • Beheer op afstand – Binnenposten, centrale receptie en bedrading worden overbodig
 • Snel – In een handomdraai open je de deur voor jezelf en je bezoekers
Lees Meer
Openr-kantoor-toegangsbeheer

Kantoren

Traditioneel gezien worden bezoekers wanneer zij op de intercom drukken naar de receptie doorverwezen. Met het systeem van Openr kunnen huurders hun bezoek direct toegang verlenen, zonder tussenkomst van een receptie. Dat doen ze door gebruik te maken van de Openr App. Vanaf iedere gewenste locatie, of dat nou in het gebouw is of aan de andere kant van de wereld. Dankzij de app met videocall-functie kunnen zij meteen zien wie er voor de deur staat.

“Bekabeling van het pand en het installeren van binnenposten was niet nodig want nagenoeg alle huurders hebben een eigen mobiele telefoon en kunnen daarmee simpel inhaken op het Openr systeem. We krijgen elke twee weken wel een complimentje van de huurders over de gebruiksvriendelijkheid.” – Babs Vandeweijer, Manager Beheer & Verhuur Stadsherstel Rotterdam

 • Flexibel – Beheer op afstand de digitale sleutels voor huurders of tijdelijke bezoekers
 • Eenvoudige installatie – 4 schroeven en één kabel: nog nooit was de montage zo snel klaar
Lees meer
Openr-binnenplaats

Studentencomplex

Voor een studentencomplex is flexibele toegang een uitkomst. De samenstelling wisselt vaak en dat maakt sleutelbeheer normaal gesproken een tijdrovend karwei. Met Openr is alles meteen geregeld: de video intercom, maar ook het aanbellen en toegang verlenen. Een passende oplossing voor een jonge doelgroep!

Studenten kunnen de app gebruiken om binnen te komen in het gebouw en hun studio. Wanneer je je telefoon kwijtraakt kan je profiel eenvoudig geblokkeerd worden, zodat onbevoegden geen toegang hebben. Het toegang verlenen op afstand is ook handig! Wanneer je niet thuis bent kan je bijvoorbeeld de deur openen voor een pakketbezorger en deze instructie geven om het pakketje bij de buren af te leveren.

 • Welkom – Bezoek en bewoner begroeten elkaar via videobellen op de intercom. Zo kan bezoek altijd rekenen op een hartelijke ontvangst.
 • Mobiele binnenpost –  Deuren open je met de Openr app. Sleutels heb je dus niet meer nodig!
 • Draadloos – Openr werkt draadloos. Scheelt een hoop kosten voor (her)aanleg van bekabeling.
Lees meer
Openr-Slagboom-magnetic-access-series-hero

Parkeermanagement

Er zijn veel verschillende oplossingen voor toegang tot parkeerterreinen te vinden. Van simpele tags tot complexe nummerplaat herkenning. Bij Openr hebben we gekozen voor een aanpak waarbij gebruiksgemak voorop staat, zowel voor de parkeerder als de beheerder.

Voor toegang naar bijvoorbeeld een parkeergelegenheid waar geen intercom vereist is, stellen wij voor om een losse deuropener te plaatsen. Een deuropener verbindt de slagboom met het internet, waardoor het gebruik zichtbaar wordt in het dashboard en de slagboom te openen is met de Openr App.

 • Welkom – Bezoek en bewoner begroeten elkaar persoonlijk via videobellen op de intercom.
 • Openr app – Geen gedoe meer met verloren sleutels en onveilige toegangsdeuren.
 • Draadloos – Openr werkt draadloos. Geen nodeloze kosten voor kabels en binnenposten dus.
Lees meer

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-producten-intercom-systeem
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten?

Onze Sales Manager Frank Greter staat klaar om een vrijblijvende demonstratie van onze oplossing te geven. Maak een afspraak voor een online demo of stuur een mail naar sales@openr.nl

Vraag nu een demo aan