Deuropener Integratie Samenwerking CES Met Openr

Toegang met je smartphone

Het verlenen van toegang tot gebouwen gebeurt in veel gevallen nog op een traditionele manier. Sleutels, druppels of toegangspasjes worden hier vaak voor ingezet.

Openr en CES maken het nu mogelijk om zonder sleutels een pand te betreden. Deuren kunnen nu bedient worden waar je ook bent! Het is in het Openr Dashboard mogelijk om te bepalen wie er toegang heeft. Door de samenwerking wordt het mogelijk om gebruiksvriendelijk en een woning of kantoor te betreden voor zowel huurders als bezoekers.

 • Vanuit één systeem alles regelen

 • Mogelijkheid om bezoek zelf binnen te laten

 • Snel & gemakkelijk te installeren

 • Optimaal gebruikersgemak voor huurders en bezoekers

 • Rechten toekennen door het gebruik van het Openr Dashboard

 • Lage operationele kosten

 

Openr-CES-logo

CES

CES is een toonaangevende producent van mechanische en elektronische sluitsystemen voor openbare gebouwen en bedrijfspanden. Sinds 1840 maakt CES sloten, cilinders en sleutels voor vele toepassingen. Ook produceert CESNederland al ruim 20 jaar elektronische sluitsystemen.

CES kort niet op veiligheid, zo voldoen de meeste producten aan SKG-keurmerken die staan voor de hoogste kwaliteit en veiligheid op het gebied van hang- en sluitwerk in Nederland.

Openr-Ces-CESeasy-motorcilinder

CESeasy motorcilinder

Openr maakt voor deuren die niet elektrische aangesloten zijn gebruik van de CESeasy motorcilinder, de cilinder wordt aangestuurd vanuit de Openr app.

 • Het slot van CESeasy is SKG*** gekeurd en heeft daardoor het hoogste veiligheidsniveau

 • CESeasy werkt op vrijwel alle deuren in Nederland. Voor de montage van CESeasy is geen aanpassing van de deur of het kozijn nodig

 • U heeft de volledige controle over het slot, omdat u zelf kunt bepalen wie er toegang heeft op bepaalde momenten of ruimtes

Openr-CES-Omega-Flex-elektrische-cilinder

CES Omega Flex knopcilinder

Openr maakt voor deuren die niet elektrische aangesloten zijn gebruik van de elektrische knopcilinder CES Omega Flex, de cilinder wordt aangestuurd vanuit de Openr app.

 • CES Omega Flex heeft een helder design en is gemaakt met hoogwaardige materialen gecombineerd met een duidelijke signalering door middel van licht en geluidsignalen
 • Het slot van CES Omega Flex is SKG*** gekeurd en heeft daardoor het hoogste veiligheidsniveau

 • U heeft de volledige controle over het slot, omdat u zelf kunt bepalen wie er toegang heeft op bepaalde momenten of ruimtes

 

Openr-Herman-hoexum-operations-manager-CES

CESnederland, Apeldoorn

“Onze gezamenlijke klik is dat we allebei altijd voor kwaliteit gaan. Daarnaast stellen we niet het product maar de oplossing centraal en hebben we de wil om de markt waarin we ons begeven echt te veranderen. Door het bundelen van onze krachten gaat dit lukken en gaan we ongetwijfeld veel sleutelbossen een stuk kleiner maken”

Herman Hoexum, Operations Manager bij CESnederland

Lees meer over onze samenwerking

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-producten
intercom-systeem-frank-greter

Meer weten?

Neem contact op met onze sales manager Frank Greter voor een afspraak via sales@openr.nl of 085-1301214

Contact ons