Maak kennis met

Kwaku Otuo-Serebour – Sales Executive bij Openr

Kwaku is in 2022 het team van Openr komen versterken na ervaring te hebben opgedaan in de E-commerce & SaaS wereld. Vanuit zijn eerdere ervaring is hij altijd op zoek naar de juiste oplossing voor die ene specifieke klant.

Openr

Openr is een Nederlandse oplossing die zich richt op gastvrijheid en slimme toegang. De draadloze intercom van Openr zorgt voor gemak en flexibiliteit. Bezoekers kunnen rechtstreeks met huurders videobellen wanneer ze aanbellen op de intercom, en beheerders kunnen het sleutelbeheer volledig digitaal uitvoeren.

 

Openr-office

Hoe ken je Openr Kwaku?

“Na jaren lang de focus op acquisitie te hebben gehad, was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging om vanuit een flexibele rol klanten te helpen. Zodoende ben ik in contact gekomen met Openr. Bij Openr waren ze opzoek naar iemand die zowel contact kon onderhouden met bestaande klanten en new business kon stimuleren. Die variatie klonk mij als muziek in de oren en het hielp ook mee dat ik kon aanschuiven bij een super gezellig team!”.

Openr-Mevrouw-doet-deur-open

Wat vind je het leukst aan een bedrijf als Openr?

De variatie en het team vind ik het leukst. Elke dag is anders en elk idee is welkom. Hierdoor leer je om op allerlei manieren de juiste oplossing te bieden aan onze klanten. Ons systeem is ook flexibel en is naar mijn mening voor iedereen relevant om in ieder geval een keer uit te proberen. De vooruitstrevendheid biedt oneindig veel mogelijkheden voor onze eindgebruikers.

Dat samen met het teamgevoel zorgt ervoor dat ik me erg persoonlijk betrokken voel en elke dag met een lach van en naar werk kom.

Dat we werken met een vrij nieuw innovatief toegangssysteem die mee denkt aan de toekomst en hoe we toegang goedkoper, groener, en betrouwbaarder kunnen maken.

Openr-grafiek

Waar zie je de grootste kansen voor Openr?

De grootste kansen zie ik bij het meedenken met onze klanten. Met hun feedback en ervaringen kunnen wij ons product nog beter maken. Op deze manier komen we elke dag een stap dichterbij elke mogelijke klant te ontzorgen en een flexibele manier van toegangsverlening aan te bieden.

Zin om een bakkie te doen?

Meer weten over de voordelen van Openr? Sales Executive Kwaku Otuo-Serebour staat klaar om je vrijblijvend te informeren over de over jouw toegangs traject bij Openr. Stuur gerust een mail naar kwaku@openr.nl

 

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem