Openr-Jan-Belon

Maak kennis met

Jan Belon, co-founder en managing director

Jan Belon is ontwerper en ondernemer, zo heeft hij een passie voor het creëren en ontwikkelen van initiatieven, waarbij verandering centraal staat. Jan en zijn compagnons zijn benaderd door Stadsherstel om een vraagstuk op te lossen. Dit opende letterlijk de deuren voor een nieuw concept en Openr was geboren.

Openr

Openr is een Nederlandse oplossing die zich richt op gastvrijheid en slimme toegang. De draadloze intercom van Openr zorgt voor gemak en flexibiliteit. Bezoekers kunnen rechtstreeks met huurders videobellen wanneer ze aanbellen op de intercom, en beheerders kunnen het sleutelbeheer volledig digitaal uitvoeren.

 

Openr-office

Hoe is Openr ontstaan?

Samen met mijn compagnons heb ik Openr enkele jaren geleden opgericht. Als ontwerper probeer ik altijd systemen te ontwikkelen die aansluiten op de beleving van de gebruiker. In dit geval de bezoeker, huurder en gebouwbeheerder. Openr werd vanaf nul integraal opgebouwd als sterke combinatie van hard- en software.

 

Openr-Mevrouw-doet-deur-open

Wat vind je het leukst aan een bedrijf als Openr?

Het Openr team is een kleine club van enthousiaste mensen, als ondernemer kan je eigenlijk niets liever wensen dan mensen die met dezelfde passie je verhaal verder dragen. De kracht van Openr zit in de eenvoudigheid: het is een product waarmee we een markt openbreken. Mijn grootste wens is dan ook dat we anderen kunnen inspireren om vernieuwende oplossingen te bedenken.

Openr-grafiek

Waar zie je de grootste kansen voor Openr?

Openr is dé video intercom oplossing voor elk multi-tenant gebouw: co-working concepten, appartementsgebouwen, kortom elk gebouw met meerdere units waar behoefte is aan een eenvoudige, moderne oplossing. Openr is zo eenvoudig te implementeren dat er echt geen drempels zijn om je gebouw te upgraden.

Zin om een bakkie te doen?

Meer weten over de voordelen van Openr? Co-founder Jan staat klaar om je vrijblijvend te informeren over de over jouw toegangs traject bij Openr. Stuur gerust een mail naar sales@openr.nl

 

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem