Maak je gebouw toegankelijk zoals jij dat wilt

Draadloze Intercom Openr & Openr App

Maak je gebouw toegankelijk zoals jij dat wilt

Met het intercomsysteem van Openr maak je gebouwen toegankelijk zoals jij dat wilt. De intercom van Openr communiceert draadloos met je telefoon of tablet. Binnenposten, centrale receptie en bedrading door het gebouw worden overbodig.

De intercom oplossingen

  1. Toegangscontrole systeem
  2. Intercom pakketbezorging
  3. Garagepark toegangscontrole
  4. Beheer elektronische sloten

Het systeem met draadloze toegangscontrole

Handig, flexibel en kostenbesparend.

Een draadloos toegangscontrolesysteem om zo makkelijk mogelijk toegang te krijgen tot een gebouw of ruimte, maar ook om deze toegang te delen met anderen. Een draadloze intercom waarbij geen kabels nodig zijn. De draadloze toegangscontrole van Openr is slim, veilig en makkelijk te installeren.

Met het handige dashboard van Openr heb je als beheerder een duidelijk overzicht en kan je zelf direct digitale sleutels toevoegen en verwijderen.

 

 

Draadloze Intercom Openr

De intercom voor pakketbezorging

Open deuren op afstand met je telefoon, tablet of desktop.

Een pakketbezorger kan op de intercom zoeken naar de contactpersoon. Is het (huis)nummer bekend, dan kan ook hier op worden gezocht. Wanneer de pakketbezorger op de naam van de contactpersoon klikt, dan word deze op het ingestelde nummer gebeld.

Met het beheersysteem van Openr kan je alle koeriers en leveranciers toegang geven om een pakketje af te leveren. Door middel van de App op je smartphone kan je kijken wie er voor de deur staat. Zo mis je nooit je pakketje wanneer je niet aanwezig bent.

Openr Oplossing Parkeergarages

Toegangscontrole bij een garagepark

Openr biedt ook oplossingen voor het buitenterrein.

Voor toegang naar bijvoorbeeld een parkeergelegenheid waar geen intercom vereist is, stellen wij voor om een losse deuropener te plaatsen. Een deuropener verbindt de deur met het internet, waardoor het gebruik zichtbaar wordt in het dashboard en de deur te openen is met de Openr App.

Waarom een deuropener voor het buitenterrein?

  • Werkt met alle type elektronische toegangen; deuren, slagbomen, poortjes, etc.

  • Maximale beheersbaarheid door permanente controle

  • Eenvoudige bediening van de app en het dashboard via telefoon, tablet en desktop.

  • Toegangstijden voor bezoekers bepalen in het dashboard.