Stories

Alexander Sporre, Co-founder

Niche kantoorconcept voor therapeuten en coaches

Vanuit een membershipmodel biedt Stories plek voor coaches en therapeuten. Zij kunnen cliënten ontvangen in inspirerende therapieruimtes en hebben daarnaast een co-working space tot hun beschikking. “Toen we in 2018 onze onderneming startten hadden we hele specifieke eisen met betrekking tot toegang. We zochten naar mogelijkheden om te automatiseren. De vraag die dan meteen bij je opkomt is: “wie opent dan de deuren?”. Die verantwoordelijkheid wilden we neerleggen bij de gebruiker van de ruimte. Dat paste goed bij de wens om onze locaties receptieloos in te richten. Uiteindelijk bracht de zoektocht ons bij Openr.

Deze toepassing voldeed als enige aan onze eisen en was ook financieel passend bij een startende onderneming. Inmiddels is Openr een integraal onderdeel van ons concept. Met de Openr app kunnen members zelf de deur op afstand openen voor hun cliënten. Hiervoor hoeven zij hun sessies niet te onderbreken. Inmiddels zijn ze erg te spreken over het systeem en het feit dat je deuren kunt openen terwijl je zelf niet op locatie bent.”

 

““Het feit dat members zelf verantwoordelijk zijn voor het openen van de deuren maakt dat Openr een integraal onderdeel is van ons concept”

Alexander Sporre, co-founder Stories

Openr Producten; Openr Draadloze Intercom, Openr App & Openr Beheeromgeving

Geen sleutel meer nodig

Met Openr kunnen we zelf op overzichtelijke wijze de toegang beheren. In het weekend hebben we geregeld shoots op locatie, of coaches die de ruimtes gebruiken. Die kunnen we heel eenvoudig een digitale sleutel geven via de Openr app zodat ze tijdelijk toegang krijgen tot de locatie. Onze deur wordt aangestuurd met de CESeasy motorcilinder van CES. Deze communiceert met de Openr app. Sleutels of tags zijn overbodig geworden en zodoende hoeven we ons niet bezig te houden met het beheren hiervan. Door te besparen op handelingen die normaal de tussenkomst van een persoon vereisen, kunnen we onze members optimale service bieden.”

 Die service ziet Alexander ook terug bij Openr. “We maken nu al een tijdje gebruik van Openr en merken dat er veel betrokkenheid is vanuit het bedrijf. Met een volledig nieuwe toepassing loop je soms tegen uitdagingen aan. Dan is het fijn om te merken dat er geluisterd wordt en dat problemen serieus worden genomen. Dat heeft geresulteerd in een betrouwbare en toekomstbestendige toepassing die we ook op onze nieuwe locaties in Amsterdam, Utrecht en Haarlem gaan gebruiken.”

 

Het verhaal van:

Alexander Sporre, Co-founder Stories

Meer over Stories

Aanvraag

Een vrijblijvende demonstratie van onze oplossing(en) voor jouw gebouw

Draadloze Intercom Openr & Openr App
  • Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen of appartementencomplexen