Openr-Smart-Office

Smart Office

Bas Braaksma, Operationeel Manager Smart Office

Smart Office is een concept van Merin. Merin is een vastgoedeigenaar, beheerder van een aantal gebouwen door heel Nederland. Smart Office biedt een totaalpakket qua kantoorruimte, van koelkast en schoonmaak tot aan de vergaderruimte en verse koffie. Smart Office maakt het de huurder simpel en flexibel doordat ze een all-in prijs aanbieden. Zo worden de huurders ontzorgt. Dit zorgt uiteindelijk voor gemak, transparantie en overzicht bij de huurders. 

 

Smart Office

“Toen ik Openr bezocht en had gehoord en gezien wat er allemaal mogelijk is met het systeem, heb ik niet eens meer gekeken naar een andere partij. ”

Bas Braaksma, Operationeel Manager Smart Office

Openr-Thuiswerken-Openr

Het kantoor als clubhuis

“We merken nu dat thuiswerken steeds beter gaat en ook wel goed te faciliteren is. Kantoren worden steeds meer een soort ‘clubhuis’ in de toekomst. Je gaat dan alleen naar kantoor voor het samenwerken en vergaderen. Mensen willen steeds meer flexibiliteit”, aldus Bas Braaksma.

 

 

 

Openr-tijd-is-geld

Waarom de keuze voor Openr?

 

Ik heb toen de prijzen vergeleken van Openr. Daar kwam destijds uit dat Openr een initiële grotere prijs heeft, omdat je de Openr intercom moet aanschaffen. Maar op den duur ben je vele malen goedkoper uit, omdat je alleen de servicekosten hebt, wat een euro per gebruiker is. En als ik een aannemer één keer moet uitsturen voor het aanpassen van de intercom ben ik voorrijkosten, arbeidskosten en aanpassingskosten kwijt. Dan zit je al gauw op 200 euro en als je dat 20-30x per jaar hebt, ben je meer geld kwijt. 

 

 

Openr-App-Video-Functie

Altijd bereikbaar

Het allerbelangrijkste voordeel van Openr vind ik de eenvoud van het systeem. Het enige wat je hoeft te doen is drukken op de knopjes van ‘ik wil met hem/haar spreken’. Via de interface kan je het intoetsen en dat wordt naar een mobiel gelinkt of naar een nummer dat is geregistreerd. Als het eerste nummer niet gaat, dan ga je naar het tweede nummer. 

Je kan overal waar je zit je telefoon opnemen, kijken wie er voor de deur staat en open doen of in ieder geval spreken met diegene. Dat vind ik eenvoudig, het is simpel en het is van nu. We hebben die technologie dus daar moeten we gebruik van maken. 

Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Openr in vergelijking met concurrenten

“Toen ik Openr bezocht en had gehoord en gezien wat er allemaal mogelijk is met het systeem, heb ik niet eens meer gekeken naar een andere partij. Ook het gevoel van de mensen zelf binnen Openr klopte. Je krijgt meteen een gevoel dat ze je van dienst willen zijn, servicegericht, in plaats van ‘we moeten je wat verkopen’ “, aldus Bas Braaksma.

 

Openr-Bas-Braaksma-commercieel-directeur

Het verhaal van:

Bas Braaksma, Operationeel Manager Smart Office

 

Meer over Smart Office

Aanvraag

Een vrijblijvende demonstratie van onze oplossing(en) voor jouw gebouw

Draadloze Intercom Openr & Openr App
  • Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen of appartementencomplexen
Salesmanager-Frank-Greter-Van-Openr

Meer weten over Openr voor je kantoor?

Maak een afspraak voor een online demo aan en verken de mogelijkheden met onze salesmanager Frank Greter.

Vraag nu een demo aan