Reseller Banner


SCROLL DOWN

Reseller Banner


 
2

Word reseller van Openr en laat je bedrijf groeien

Ga aan de slag met het verkopen en installeren van de soft- en hardware van Openr. Openr zoekt moderne installatiebedrijven die vertrouwd zijn met IP-technologie en connectiviteit, of daar veel over willen bijleren.

Je krijgt als reseller speciale prijzen en voordelen, exclusieve trainingsmaterialen en leads naar potentiële klanten waarmee je je bedrijf laat groeien.

De unieke voordelen


Sleutels, pasjes en druppels zijn overbodig. Via het online dashboard van Openr is er een duidelijk overzicht van het gebruik van het gebouw en bepaal je zelf wie welke deuren mag openen. Bespaar kosten aan kabels, want Openr is draadloos.

De unieke voordelen


Sleutels, pasjes en druppels zijn overbodig. Via het online dashboard van Openr is er een duidelijk overzicht van het gebruik van het gebouw en bepaal je zelf wie welke deuren mag openen. Bespaar kosten aan kabels, want Openr is draadloos.

De unieke voordelen 

Makkelijk te verkopen, installeren én gebruiken

 

Beheer op afstand

Via het online dashboard kan je makkelijk en snel beheerders en gebruikers toevoegen. Zij hebben zelf toegang tot een gedeelte van het online dashboard. Zo kunnen zij zelf aangeven welke namen de intercom moet tonen en wie welke deuren mag openen.

Nederlandse makelij

Openr is een Nederlandse innovatie die zich richt op gastvrijheid en slimme toegangsoplossingen. Met zijn oorsprong bij een Nederlands ontwerpbureau is Openr uniek, gemakkelijk aan te sluiten en gebruiksvriendelijk.

 

Eenvoudige montage

De intercom van Openr communiceert draadloos met de telefoon van de gebruiker. Binnenposten, centrale receptie en bedrading door het pand worden overbodig. Al voordat de intercom hangt, kan je beginnen met configureren. Zo is de telefoon van de gebruiker direct na installatie al gekoppeld met de intercom.

Modulair: voor elk type deur

Openr heeft weinig ruimte nodig en kan op veel verschillende gevels worden geplaatst. Openr werkt op elektronische sloten. Zo kan je spanningsloos contact maken om o.a. deuren, slagbomen, hekken en nog veel meer aan te sturen. De opdrachtgever kan verschillende combinaties maken van onze producten. Elk gebouw is anders, dus vraagt om een oplossing op maat.

 

Resellers worden gefaciliteerd

Resellers krijgen informatie over het systeem en alle middelen om het aan te sluiten bij klanten. Wij zorgen dat resellers om Openr goed te kunnen aanbieden. Openr biedt ook ondersteuning bij de administratieve processen.

Snelle response tijd

Mogen er problemen of onduidelijkheden zijn dan is er het Openr support team dat klaar staat voor alle vragen.


Praktisch


Praktisch


Praktisch

Voor elke situatie een oplossing

Openr werkt volledig op basis van IP. De intercom kan eenvoudig verbonden worden via Power-over-Ethernet (een gevoede UTP-kabel) of een ingebouwd SIM-slot in combinatie met de voeding.

De Openr deuropener is de component die het toelaat om op afstand deuren te openen. Deze kan via een potentiaalvrij contact aangesloten worden op elk elektrisch deurbeslag.

Geef huurder één-App-voor-alles


Geef huurder één-App-voor-alles


Openr-beheren-als-een-service.png

Beheren als een service

Gemakkelijk en snel wijzigingen doorvoeren

Met het Openr dashboard kan je het hele gebouw beheren. Met het gebruiksvriendelijke dashboard heb je een duidelijk overzicht en kan je zelf eenvoudig direct digitale sleutels toevoegen en verwijderen. 

✔ Verloren sleutels (en sleutelcontracten) zijn verleden tijd

✔ Tijdsrestricties instellen voor deuren

✔ Geschikt op desktop, tablet en mobiel

✔ Altijd en overal te gebruiken

✔ Servicekosten doorberekenen aan de klant

Reseller Aanmelden


Reseller Aanmelden


Gelijk aan de slag of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter, dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met je op.