Stan-Jabroer-van-Openr

Maak kennis met

Stan Jabroer – Project Manager bij Openr

Stan Jabroer is actief als project manager bij Openr sinds 2019. Stan is in aanraking gekomen met de toegangsoplossingen van Openr door zijn ervaring als officemanager bij de kantoorlocaties van Mindspace. Mindspace heeft rust en focus als core priority in het verzorgen/beheren van kantoor en evenement locaties. Daar hoort natuurlijk ook een flexibel en persoonlijk toegangssysteem en zo leerde hij Openr kennen als oplossing voor zijn kantoor locatie. 

Openr

Openr is een Nederlandse oplossing die zich richt op gastvrijheid en slimme toegang. De draadloze intercom van Openr zorgt voor gemak en flexibiliteit. Bezoekers kunnen rechtstreeks met huurders videobellen wanneer ze aanbellen op de intercom, en beheerders kunnen het sleutelbeheer volledig digitaal uitvoeren.

Bij Openr werk ik als project manager en zorg ik ervoor dat het gehele after-sales proces in goede banen loopt. Mijn streven is om nieuwe gebruikers van ons systeem een top ervaring te bieden.

 

Openr-office

Hoe ken je Openr Stan?

Na verschillende banen te hebben gehad ben ik bij Openr terecht gekomen. Doordat ik als gebruiker van Openr al ervaring met het systeem had is het een goede match geworden. Ik stond letterlijk aan de andere kant en kon me goed verplaatsen in de rol waarin ik nu zit. In mijn functie als project manager richt ik me op het aftersales traject binnen de customer journey. 

Openr-Mevrouw-doet-deur-open

Wat vind je het leukst aan een bedrijf als Openr?

Wat ik leuk vind aan Openr is dat we het met een relatief klein team doen. We zijn erg toegankelijk naar elkaar en de lijnen zijn erg kort. Dat maakt dat we makkelijk knopen kunnen doorhaken en tempo in de groei van Openr kunnen houden.

Daarnaast is het product gewoon uniek in z’n soort. Wat wij doen zie je niet veel en het is leuk om dit ook te horen van onze klanten. Hoe makkelijk het wel niet is om met je telefoon ergens binnen te kunnen komen, en met name: de deur openen op afstand voor iemand die je binnen wilt laten, ideaal.

Openr-grafiek

Waar zie je de grootste kansen voor Openr?

Vanuit mijn rol zie ik de grootste kansen voor Openr vanuit een klant gericht perspectief. Het behalen van nieuwe deals is belangrijk maar het onderhouden en begeleiden van goed en tevreden project bij de klant is hoe ik Openr zie groeien in de toekomst. Daarbij de samenwerkingen aangaan met innovatieve partijen om een breder vlak van de markt met een totaal oplossing te kunnen bedienen.

Zin om een bakkie te doen?

Meer weten over de voordelen van Openr? Project manager Stan Jabroer staat klaar om je vrijblijvend te informeren over de over jouw toegangs traject bij Openr. Stuur gerust een mail naar stan@openr.nl

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem