Openr-Rafaël-Bossto-Junior-Marketeer

Maak kennis met

Rafaël Bossto – Junior Marketeer bij Openr

Rafaël Bossto begon in 2020 aan de opleiding Creative Business, aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier wordt hij momenteel opgeleid als allround mediaprofessional, en houdt hij zich bezig met content creatie en digitale marketing. Via project manager Stan Jabroer werd hij onlangs aangeraden als nieuwe kandidaat voor de functie: Junior Marketeer. 

Openr

Openr is een Nederlandse oplossing die zich richt op gastvrijheid en slimme toegang. De draadloze intercom van Openr zorgt voor gemak en flexibiliteit. Bezoekers kunnen rechtstreeks met huurders videobellen wanneer ze aanbellen op de intercom, en beheerders kunnen het sleutelbeheer volledig digitaal uitvoeren.

 

Openr-office

Hoe ken je Openr Rafaël?

Stan Jabroer is sinds juli 2019 werkzaam bij Openr. Na zijn aanbeveling ben ik in contact gekomen met Bas Braaksma. Al snel bleek dat Openr de perfecte uitdaging was omdat het goed aansloot op mijn opleidingsprofiel, op deze manier kan ik mijn theoretische kennis in de praktijk toepassen. In mijn functie als Junior Marketeer concentreer ik me op alle marketing activiteiten in en rondom Openr. Denk aan website optimalisatie, content creatie en bedenken/uitwerken van campagnes. Ook wordt er gekeken naar promotionele activiteiten 

Openr-Mevrouw-doet-deur-open

Wat vind je het leukst aan een bedrijf als Openr?

Wat ik leuk vind aan Openr is dat we een ambitieus en hecht team hebben dat zeer behulpzaam is naar elkaar. Daarnaast heb ik bij Openr de optimale vrijheid om mijn marketing vaardigheden volledig te ontwikkelen. Ze geven mij veel verantwoordelijkheid en vertrouwen erop dat ik de juiste keuzes maak, hierdoor groei ik niet alleen als marketeer, maar ook als persoon.

Openr-grafiek

Waar zie je de grootste kansen voor Openr?

Openr is in tegenstelling tot veel intercomsystemen, eigenaar en beheerder van haar eigen software. Hierdoor kan Openr snel feature-requests  implementeren voor haar klanten. Met de refactor om de hoek zullen de nieuwe features snel en makkelijk te integreren zijn met bijvoorbeeld: toegangscontrolesystemen en parkeermanagementsystemen.

Zin om een bakkie te doen?

Meer weten over de voordelen van Openr? Junior Marketeer Rafaël Bossto staat klaar om je vrijblijvend te informeren over de over jouw toegangs traject bij Openr. Stuur gerust een mail naar rafael@openr.nl

 

Alle details op een rijtje?

Kom alles te weten over de draadloze intercom, deuropener, app en het dashboard in onze brochure.

Openr-overzicht-producten-intercom-systeem