Openr_mindspace_intercom_toegangscontrole_2.JPG
Openr_mindspace_intercom_toegangscontrole_2.JPG

Mindspace


SCROLL DOWN

Mindspace


Met een open blik: Mindspace over coworking

Interview Mindspace


Interview Mindspace


Mindspace

Mindspace is een full-service en high-end coworkingconcept. De oprichters zijn gestart in Israël en hebben tegenwoordig vestiGIngen in steden zoals Amsterdam, San Francisco, Londen, Berlijn, Frankfurt, Warschau, München en Washington D.C. 

Mindspace is een klant van Openr sinds 2017. Hun Nederlandse locaties zijn voorzien van onze systemen. Op deze pagina laten we hen aan het woord. Hoe gaat Mindspace te werk en wat betekent Openr voor mindspace?

 

Locaties: 

  • Spuistraat, Amsterdam

  • Herengracht, Amsterdam

  • Nieuwzijds Voorburgwal, Amsterdam

  • H.J.E. Wenckebachweg, Amsterdam 

  • Churchilllaan, utrecht

Mindspace streeft naar een perfecte werkomgeving

Erwin Doorgeest werkt als Community Manager voor Mindspace. Aan hem de taak om de community te onderhouden waarbij huurders worden geïnspireerd, door Mindspace én elkaar. 

test.jpg

Elke maand een happy hour

Zijn hoogste doel is om een mooie community op te bouwen zodat ondernemers graag in onze kantoren werken. Zo worden er vanuit Mindspace verschillende evenementen georganiseerd. "We hebben bijvoorbeeld elke maand een happy hour of de mogelijkheid om je te laten masseren. Er zijn trainingen, netwerkborrels en sprekers die langskomen", zegt Erwin. Om het de huurders nog makkelijk te maken, is er een app ontwikkeld waar zij zich kunnen aanmelden voor deze evenementen. Ze kunnen via de app ook ruimtes reserveren en speciale aanbiedingen bekijken. Daarnaast zorgt Mindspace niet alleen voor een inspirerende werkomgeving, maar ook dat ondernemers zich goed kunnen focussen op hun eigen werk. Ze bevrijden ondernemers van randzaken. De ruimte die je huurt, is volledig ingericht en maandelijks opzegbaar. Er is supersnel internet en de koffie staat altijd klaar.

Openr_mindspace_intercom_toegangscontrole_3.JPG

Wat Openr betekent voor Mindspace 

Erwin geeft aan dat zij door Openr geen receptionist meer nodig hebben. Een feature van Openr maakt het mogelijk dat je bezoekers een tijdelijke link geeft zodat ze tussen een bepaalde tijd en datum toegang kunnen krijgen. Bezoekers kunnen óók via het beltableau (bij de voordeur) aanbellen, dat vervolgens direct belt naar de mobiele telefoon van de huurder. Huurders kunnen overal ter wereld gebeld worden en vanaf die plek de deur openen. Dit is volgens Erwin een oplossing waar iedereen op heeft gewacht. 

"Daarnaast is het online dashboard heel handig om makkelijk (nieuwe) huurders toe te voegen of te wijzigen. Je kunt met het dashboard bepalen wie op welk tijdstip het slot mag bedienen", zegt Erwin. 

Het online dashboard van Openr is heel handig om makkelijk (nieuwe) huurders toe te voegen of te wijzigen
— Erwin
mindspace_3.jpg
 
 

Blijf keihard werken

We vroegen Erwin om zijn beste advies voor ondernemers. Het belangrijkste van zijn werk is om keihard te blijven werken. Zo zegt hij: "Stel doelen vast en werk hier gericht naar toe. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je binnen één uur vragen van (potentiële) klanten beantwoordt. Niemand wilt lang wachten op een reactie. Wanneer (potentiële) klanten je persoonlijk benaderen, zitten ze al in een fase waarin ze jou overwegen. Of zelfs al (onbewust) een besluit hebben genomen. Een goede FAQ-pagina voorkomt trouwens veel onnodige telefoontjes."