Introductie intercom toepassingen


SCROLL DOWN

Introductie intercom toepassingen


 
 

Intercom toepassingen

Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen, appartementencomplexen of studentenwoningen.

Is Openr geschikt voor jouw gebouw?

Intercom appartementen complexen


Intercom appartementen complexen


Intercom voor appartementencomplexen

Een bezoeker zoekt via de intercom naar bewoners. Is in de omschrijving ook een (huis)nummer toegevoegd, dan kan ook hier op worden gezocht. Wanneer de bezoeker op de naam van de bewoner klikt, dan word deze op het ingestelde nummer gebeld.

De video-intercom van Openr communiceert draadloos met je telefoon. Binnenposten, centrale receptie en bedrading door het pand worden overbodig. Met ons handige dashboard heb je als beheerder een duidelijk overzicht en kan je zelf direct digitale sleutels toevoegen en verwijderen.

✔ Geen kabels in het gebouw naar iedere woning

Intercom kantoorgebouwen


Intercom kantoorgebouwen


Intercom voor kantoorgebouwen

Intercomsystemen bieden in kantoorgebouwen een uitkomst voor toegangscontrole. Traditioneel gezien worden bezoekers bij aankomst naar de receptie doorverwezen wanneer zij op de intercom drukken.

Met het systeem van Openr kan de huurder direct bezoekers toegang verlenen door voor hen de deur te openen via de Openr App. Via deze app kan je ook videobellen. Zo ziet de huurder gelijk via er voor de deur staat.

✔ Binnenposten, centrale receptie en bedrading door het pand worden overbodig

 

Intercom bedrijfsgebouw


Intercom bedrijfsgebouw


 

Intercom voor bedrijfsgebouwen

Veel grote kantoorgebouwen worden tegenwoordig omgebouwd tot een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit kantoorruimtes voor kleine bedrijfjes (start-ups) en freelancers. Het aanleggen van een nieuw intercom systeem is in deze situatie vaak kostbaar, omdat er geen bestaande infrastructuur is qua bedrading.

Daarnaast verandert de indeling van een kantoorgebouw regelmatig. Traditionele intercom systemen bieden op dat gebied weinig flexibiliteit en zijn kostbaar vanwege de aanpassingen die gemaakt moeten worden.

Ons intercom systeem is draadloos en dit zorgt voor snelle installatie en flexibiliteit was betreft het plaatsen. Via het Openr dashboard kan je eenvoudig nieuwe huurders toevoegen of wijzigen. Binnen enkele uren is de intercom geplaatst en geïnstalleerd. Vanaf dat moment kunnen huurders door middel van de Openr App de deuren openen en hun bezoek verwelkomen. 

✔ Ons intercom systeem is draadloos en dit zorgt voor snelle installatie en flexibiliteit was betreft het plaatsen.

 

Intercom verzamelgebouwen


Intercom verzamelgebouwen


Intercom voor verzamelgebouwen

Niet alleen voor bedrijfsverzamelgebouwen is Openr uitermate geschikt maar ook voor residentiële verzamelgebouwen. Bewoners kunnen doormiddel van Openr hun bezoek hartelijk verwelkomen. Een bewoner kan zelfs vrienden, familie of een schoonmaker tijdelijk toegang geven door zelf de dagen en tijdstip te bepalen.

Openr zorgt er ook voor dat jij altijd kan zien wie er voor de intercom staat door middel van de App op je smartphone zodat je niet voor onbekenden de deur hoeft te openen.

Niet thuis maar wel je pakket in ontvangst willen nemen? Dat is geen probleem met Openr kan je de pakketbezorger toegang geven zodat hij je pakketje kan afleveren.

✔ Via de App kan je altijd zien wie er voor de deur staat

 

Gebouw geschikt voor openr


Gebouw geschikt voor openr


Voor- en achternaam
Aantal deuren: *
Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen of appartementencomplexen
Elektrische slot(en)? *
Gebruik: *

Is Openr geschikt voor jouw gebouw(en)?