Allereerst, bedankt!
Openr heeft als startup altijd als doel gesteld binnenposten overbodig te maken. Zicht is daarbij een belangrijk onderdeel, je wilt namelijk goed kunnen zien wie er voor je deur staat - zonder alleen zijn of haar naam te horen. Slimme deurbellen, waarmee dit kan, worden steeds normaler, maar deze waren nog niet te gebruiken in een appartementencomplex of kantoorgebouw. Openr brengt hier verandering in en laat je nog steeds de deur openen op afstand.

Van alfa, beta tot app
De afgelopen twee jaar hebben wij zo veel mogelijk feedback en vragen verzameld van onze inmiddels 3000 gebruikers verdeeld over 60 locaties in Nederland. Met die wetenschap werkten wij de hele zomer en winter door en werd onze visie realiteit. Rond februari of maart dit jaar lanceren wij onze nieuwe app in zowel de App Store als de Google Play Store waarmee je kan zien wie er voor de deur staat en open kan doen.

Hiermee maken wij de ellendige binnenposten en bekabeling overbodig en kan je gewoon vanaf je bureau of bank kijken, praten en openen. De alfa tests in onze testomgeving op kantoor zijn inmiddels geslaagd, dat betekent dat wij de beta test starten met een grote groep gebruikers.

Hiervoor hebben wij jou nodig!
Wij geven je een kijkje in keuken en de mogelijkheid om als eerste de nieuwe app te ervaren. Jouw mening is van groot belang voor Openr en onze apps. Het enige wat wij nodig hebben, is je e-mailadres waarmee je inlogt in het account van je App Store als de Google Play Store. Dit i.v.m. de beta release die buiten de selectie van Apple en Google loopt. Dit is alleen tijdens de beta periode en voor de eerste gebruikers, later download je de app gewoon waar je gewend bent.

Verder verandert er niets voor jou en ontvang je bezoek gewoon op dezelfde manier.

Het plan
Week 6 (4/2/2019) - Start beta periode SCALEHUB (2e Etage)
Week 6 (5/2/2019) - Intercom hardware update hoofd- en achteringang voor video feature

Tijdens deze periode kan je voor al je bugs, feedback en vragen bij ons terecht via WhatsApp:

+31(0)636283906 - Openr Beta

Doe je mee?