Afstand_2A_web.jpg
Afstand_2A_web.jpg

Videobellen


SCROLL DOWN

Videobellen


Op je mobiel zien wie je binnen laat?

Loop nóóit meer een bezoeker of een pakketje mis.

Met de slimme intercom van Openr geef je bezoek toegang via je mobiele telefoon. In de app zie je wie er voor de deur staat en geef je met één druk op de knop toegang, ook als je er zelf niet bent. 

 

Beeld videobellen


Beeld videobellen


Videobellen

Hoe het werkt. 

1 Bezoek staat voor de deur en belt aan via de intercom. Wanneer de bezoeker op jouw naam klikt, word je op het door jouw ingestelde nummer gebeld. 2 Je ziet gelijk via onze app wie er voor de deur staat. Maak een praatje en open de deur met één druk op de knop. 1 Bezoek staat voor de deur en belt via de intercom direct naar jouw persoonlijke telefoonnummer. 1 Bezoek staat voor de deur en belt via de intercom direct naar jouw persoonlijke telefoonnummer. 3 Met onze draadloze verbinding zorg je ervoor dat je altijd de deur kan openen, waar ter wereld je zelf ook bent.

informatie-videobellen


informatie-videobellen


 

De oplossing die jou de beste toegang geeft.

De intercom werkt met elke mobiele telefoon en laat op het touchscreen alle gebruikers zien. Zo kan bezoek je eenvoudig bereiken, wel zo gebruiksvriendelijk. 
 

✔︎ Zie gelijk wie er voor de deur staat, zonder dat je er bent

✔︎ Start gelijk het gesprek

✔︎ Open je deuren op afstand met de app

✔︎ Veilig en persoonsgebonden toegang

Is Openr geschikt voor jouw gebouw? 

Openr is geschikt voor gebouwen met meerdere gebruikers of bewoners, bijvoorbeeld appartementencomplexen, multi-tenant gebouwen of corporates. 

Niet helemaal zeker of Openr bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen vinden we een passende oplossing.

Demo Videobellen


Demo Videobellen


Bekijk Openr in actie!
Vraag hieronder een gratis demo aan.

 

Type gebouw? *

Uw gegevens worden niet gedeeld. Bekijk hier ons privacybeleid.