Openr_parkeren_partners_openr.jpg
Openr_parkeren_partners_openr.jpg

Toegang tot je gebouw én parkeergelegenheid


SCROLL DOWN

Toegang tot je gebouw én parkeergelegenheid


Een slimme toegang tot je gebouw én de parkeergelegenheid

Het verlenen van toegang tot gebouwen en bijbehorende parkeerterreinen gebeurt in veel gevallen nog op een ouderwetse manier. Toegangspasjes worden uitgewisseld, recepties worden zwaar belast met ongemakkelijke gesprekken via de intercom etc. Hoe mooi zou het zijn als de customer journey van de nog rijdende auto naar de bespreking in het gebouw soepel, gebruiksvriendelijk en netjes georganiseerd verloopt? 

Openr en Brickyard maken het nu mogelijk om alle toegang te regelen, vanuit één systeem. Het is in het beheer mogelijk te zien hoe het parkeer terrein gebruikt wordt, en communicatie is direct met de persoon die je komt etc. Brickyard, met hun OfficePark product, neemt de toegang tot en het beheer van het parkeerterrein voor z’n rekening en Openr de toegang tot het gebouw zelf. Door de samenwerking wordt het mogelijk om de gehele kantoor omgeving gebruiksvriendelijk en met een positieve parkeerervaring te betreden voor zowel huurders als bezoekers.
 

  • Vanuit één systeem alles regelen
  • Mogelijkheid om bezoek zelf binnen te laten
  • Stand-alone toegang beheren
  • Eenvoudig een parkeerlocatie delen met meerdere bedrijven
  • Identificatie van gebruikers op basis van kenteken
  • Optimaal gebruikersgemak voor werknemers en bezoekers
  • Aparte rechten toekennen aan speciale gebruikers
  • Lage operationele kosten

 

 

Partner Brickyard


Partner Brickyard


 
Brickyard_openr_partner.png

Brickyard 

Brickyard is een software-ontwikkelbedrijf gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen en expert in data combineren en vertalen naar inzichten. Verkregen via verschillende sensoren, zoals kentekencamera’s, parkeer- en handhavingssystemen, brengen ze allerhande informatie slim samen. Deze data verbinden we met Openr. 

Toegang tot het parkeerterrein wordt door OfficePark verleend op basis van het kenteken van de, een eventueel daaraan gekoppeld parkeerrecht en plaatsbeschikbaarheid. Daarbij wordt het voertuig netjes geregistreerd en kan deze ook weer zonder problemen uitrijden. Openr zorgt ervoor dat ook bezoekers gemakkelijk toegang krijgen tot de faciliteiten van het gebouw.

Meer informatie parkeeroplossingen


Meer informatie parkeeroplossingen


Meer weten?

rogier_rond_klein_150.png

Neem contact op met onze sales manager
Rogier van Aalst voor een afspraak via rogier@openr.nl of 085-1301214!