Openr App - Uitleg


SCROLL DOWN

Openr App - Uitleg


 

Openr App

Open deuren op afstand met je telefoon, tablet of desktop

Via één druk op de knop bedien je alle type elektrische deuren, ook slagbomen en speedgates. Met de Openr app krijg en geef je toegang tot gebouwen. Open deuren voor jezelf én voor je bezoekers. Of je nu in het gebouw zelf bent of aan de andere kant van de wereld staat.

Openr App - voordelen


Openr App - voordelen


Wat zijn de voordelen?

✔︎ App als toevoeging of vervanging van je sleutels, druppels en tags
✔︎ Werkt met alle besturingssystemen (Android / iOS / etc.)
✔︎ Bedien meerdere deuren vanuit 1 simpele app

Openr App - Kosten


Openr App - Kosten


Je wilt de app
Wat heb je nodig?

Openr biedt de juiste hardware, software en services aan om je te verzekeren van een soepele- en betrouwbare werking.

 

Deuropener

Voor tussendeuren en andere toegangsdeuren (bijv. naar kantoorruimtes of een parkeergelegenheid) waar geen intercom vereist is, stellen wij voor om een losse deuropener te plaatsen. Een deuropener verbind de deur met de cloud, waardoor de deur te openen is met de Openr App en het gebruik zichtbaar wordt in ons dashboard

Specificaties
Voeding: 7-20 VDC / Afmetingen: 180 x 120.79 x 37.2 mm / Aansturing: elektrische sluitingen, slagbomen, garagedeuren, speedgates etc.

+ dashboard

Het dashboard geeft inzicht in het gebruik van de ruimte(s). Daarnaast wordt hier ingesteld welke deuren een gebruiker mag bedienen en worden aanpassingen (zoals een naam- of nummeraanpassing voor op de intercom) binnen enkele seconden doorgevoerd.

+ app

Voor het gebruik van de applicatie hebben de gebruikers een app nodig. Deze is te bereiken en geeft gebruikers toegang en de mogelijkheid toegang te verlenen aan hun gasten. De toegang is eenvoudig te delen, om ook direct toegang te kunnen geven aan frequente bezoekers. Zo kunnen ook leveranciers of facilitaire diensten het pand betreden met de Openr applicatie.

 

Per maand €39,-

+ Eenmalig €499,-

Openr App - Extra producten


Openr App - Extra producten


Extra producten

 

Intercom

Breid de deuropener uit met de intercom. Deze geeft huurders en bewoners helder weer. Het touchscreen geeft een overzicht van alle personen die benaderbaar zijn. Zo komt bezoek altijd direct in contact met de huurder of gebruiker. De intercom verzorgt een videoverbinding en kan met elk telefoonnummer communiceren.

Eenmalig €2999,-

Binnenpost

De binnenpost is ontworpen om in ieder interieur te passen, maar biedt niet dezelfde weerbaarheid als de intercom. Ideaal wanneer in het gebouw opnieuw gebeld moet worden om een vleugel of afdeling te betreden. Het touchscreen kent dezelfde indeling en UI als de intercom en is net zo gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Eenmalig €1999,-

Openr App - Testimonial


Openr App - Testimonial


 Wie gingen je voor?

Openr app - Datasheet


Openr app - Datasheet


Download de datasheet

Openr App - Demo


Openr App - Demo


Vraag nu een demo aan