interview - Thomas Haars


SCROLL DOWN

interview - Thomas Haars


 

De Baan

Rotterdam
 

"Na onze keuze voor Openr is het heel snel gegaan, in een mum van tijd was iedereen bereikbaar" - Thomas Haars

Openr_Thomas_Baan.jpg
 

De Baan,
Rotterdam

De baan 174
Rotterdam, Nederland

 

"Toen we in dit pand kwamen...

was er één centrale deurbel voor elke verdieping. Op het moment dat er aan werd gebeld ging er een soort schoolbel af die je op elke verdieping hoorde. Niet echt handig, want dan stormt iedereen tegelijk naar de voordeur. Op het moment dat we hier begonnen had het pand net 9 jaar leeggestaan, was het compleet gestript en opnieuw ingedeeld. De bel was inmiddels weg, maar een doorsnee intercom ophangen zou nogal wat implicaties hebben. Naar elk van onze 14 ruimtes zouden kabels getrokken moeten gaan worden, dat zou veel te veel geld gaan kosten."

Aangeraden door een huurder

“Een huurder van ons pand was al bekend met Openr en vond het een passende oplossing voor De Baan. Daar was ik het wel mee eens, onder andere omdat we geen bekabeling wilden aanleggen. Ik was snel overtuigd, we hebben eigenlijk niet eens meer gekeken naar wat de concurrentie te bieden had. Toen we eenmaal voor Openr gekozen hadden is het heel snel gegaan, in een mum van tijd was iedereen bereikbaar vanaf de voordeur.”

Voorzien voor jaren

“De service is uitstekend, als ik iets moet weten dan hoef ik niet 3 dagen te wachten totdat een monteur me te woord kan staan maar dan word ik direct geholpen. Dat is wel echt een pluspunt. Het is ook wel super deluxe, we hebben de nieuwste technologie. Hier kunnen we nog een hele tijd meer vooruit. ”

 

De baan Gustave


De baan Gustave


De Baan kiest voor het pakket: Gustave

Alles-in-1

Dit pakket is uitermate geschikt voor bedrijfsverzamelgebouwen en de multi-tenant kantoor omgevingen. Met Gustave geef je huurders de mogelijkheid om hun bezoek gastvrij te ontvangen en de vrijheid eigen mutaties door te voeren. Zij beheren hun eigen toegang en hebben geen pasjes, sleutels of druppels meer nodig voor de ingang. Daarnaast beheer je eenvoudig extra deuren, parkeerplaatsen of ruimtes. 

DSCF8607.jpg

Waarom Mindspace o.a. kiest voor Openr: 

✔︎ Pasjes inruilen voor een onbeperkt aantal digitale 'sleutels'

✔︎ Openr integreren met de app of community van je co-working space

✔︎ Gratis en eenvoudig zelf mutaties doorvoeren