Geef bezoekers tijdelijke toegang met één simpele link

Geef bezoekers tijdelijke toegang met één simpele link

Openr is ideaal voor gebouwen met snel wisselende huurders of een groeiende start-up. Het toegangssysteem hou je eenvoudig up-to-date via ons online beheer. Je kunt aanpassingen eenvoudig en direct doorvoeren. Zo kan je als staff member bepalen wie welke deuren mag openen. Wist je al dat je bezoekers tijdelijk toegang kunt geven met één simpele link? 

Kom te weten wat Openr doet aan de AVG

Kom te weten wat Openr doet aan de AVG

Het zal niemand zijn ontgaan dat per 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Deze AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van privacyrechten. Wist je dat de hard- en software van Openr met grote zorg is ontwikkelt en altijd al voldeed aan een zo recent mogelijk veiligheidsprotocol?

Coworking: Wat levert een betere werkomgeving op?

Coworking: Wat levert een betere werkomgeving op?

In februari publiceerden we het eerste gedeelte van het interview met Thom van Wijk. Nu is het de hoogste tijd voor het tweede gedeelte. Thom van Wijk is de CEO en Founder van ScaleHub, dat is een coworking space voor bedrijven in een verdere fase. Hij was na zijn studie Bedrijfskunde gaan werken bij Randstad, maar hij vond zijn werk nooit heel tastbaar. Hij wilde liever ondernemen en is toen in contact gekomen met de oprichters van StartHub. Hier is het allemaal begonnen en ik ben benieuwd hoe hij te werk gaat. (Lees hier het eerste gedeelte van het interview met Thom van Wijk.)

Coworking: Hoe kan je op een efficiënte manier faciliteren?

Coworking: Hoe kan je op een efficiënte manier faciliteren?

Geboren en getogen in Rotterdam, dus hij weet alles van: ‘Niet lullen, maar poetsen’. Thom van Wijk is na zijn studie Bedrijfskunde gaan werken bij Randstad, maar hij vond zijn werk nooit heel tastbaar. Zo zegt hij: ‘Mensen wegzetten en daarmee geld verdienen. Dat bevredigde mij niet helemaal.’ Hij wilde liever ondernemen en is toen in contact gekomen met de oprichters van StartHub. Hier is het allemaal begonnen en ik ben benieuwd hoe dat is gelopen en waar hij nu staat, dus ga ik met Thom in gesprek. 

Duurzaam Innoveren: Design for Disassembly

Duurzaam Innoveren: Design for Disassembly

We leven in een wereld waarbij het steeds meer draait om duurzaamheid, besparen en bezuinigen. Het hergebruiken van materialen kan steeds efficiënter, echter neemt het verbruik nog steeds meer toe en dijt de afvalberg wereldwijd uit! Hoe help je duurzaamheid in de hand?

3 dingen die je moet weten over innoveren in het vastgoed

3 dingen die je moet weten over innoveren in het vastgoed

Openr is inmiddels een aantal jaren actief in het vastgoed, maar wist je dat het beltableau oorspronkelijk een project was van ontwerpbureau Afdeling Buitengewone Zaken? Door deze unieke achtergrond is Openr expert op het gebied van innoveren en ontwerpen. Daarom vertellen we je graag in een notendop hoe het vastgoed meer zou kunnen innoveren.

Wat vastgoed kan leren van ontwerpers

Wat vastgoed kan leren van ontwerpers

Het vastgoed wil innoveren en doet dit door continu nieuwe technologieën te implementeren. Dat klinkt logisch, maar is dat echt zo slim? Het introduceren van een nieuwe technologie betekent niet automatisch dat de eindgebruiker erop zit te wachten en het aansluit bij hun behoefte.

Marco over gastvrijheid: een ‘open deur’ of toch niet?

Marco over gastvrijheid: een ‘open deur’ of toch niet?

Commerciële bedrijven hebben sinds jaar en dag alles aan gedaan om hun klanten zich welkom te laten voelen bij een bezoek. De rode loper behandeling, zeg maar. Soms letterlijk met een rode loper, een open deur, een vriendelijke en attente receptionist(e) en een indrukwekkende ontvangstruimte.   

Openr over leegstand

Openr over leegstand

Tegenwoordig bestaat zo’n 15% van alle leegstand in Nederland uit kantoorgebouwen. Dat is 4% minder dan in 2015. Een trend die zijn uitwerking vindt in de transformaties en herbestemming van de uiteenlopende objecten tot hotels, woningen of bedrijfsverzamelgebouwen. Wat moet je hierover weten?

Vergroot de betrokkenheid van werknemers: creëer een betere werkplek

Vergroot de betrokkenheid van werknemers: creëer een betere werkplek

Uit het Steelcase Global Report blijkt dat de betrokkenheid van werknemers een positieve correlatie heeft met de tevredenheid over de werkplek. Slechts 7 procent van de werknemers in Nederland zijn zeer betrokken én zeer tevreden. Dat kan beter. Betrokken werknemers zijn namelijk een essentieel bestanddeel voor het succes van een organisatie. Deze werknemers zijn vaak gezonder en productiever, een waardevol bezit voor elke organisatie. Maar hoe creëer je een betere werkplek? Lees hieronder enkele adviezen die vanzelfsprekend zijn, maar vaak vergeten worden.