• RAI Amsterdam (map)
  • 2 Europaplein
  • Amsterdam, NH, 1078 GZ
  • Netherlands

Over Openr
Gebruikers van nu hebben steeds hogere verwachtingen van hun werk- en woon omgeving. Techniek en slimme oplossingen zorgen ervoor dat de ervaring in kantoren, woningen etc. steeds beter wordt, maar de toegang blijft achterhaald.

Openr is de start-up in de vastgoedmarkt die de problemen van achterhaalde en ouderwetse toegang verhelpt met een slimme intercom en toegangscontrole voor elke type toegang. Bezoek belt eenvoudig via de draadloze beltableau direct naar je telefoon(nummer).

Openr_intercom.jpg

Via de app op je telefoon kan je alle deuren van jouw gebouw(en) op een veilige manier openen, waar ter wereld je ook bent. Openr maakt gebouwen slimmer en is een vooruitgang voor elke toegang.

Building Holland
Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 april vindt Building Holland plaats in RAI Amsterdam. Building Holland is een 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien en beleven van innovatieve producten en concepten.

Brickyard x Openr
Brickyard en Openr presenteren de toegang van de toekomst! Brickyard is een software-ontwikkelbedrijf gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen en expert in data combineren en vertalen naar inzichten. Verkregen via verschillende sensoren, zoals kentekencamera’s, parkeer- en handhavingssystemen, brengen we allerhande informatie slim samen. Ben je nieuwsgierig geworden? 

Tijdens Building Holland 2018 laten wij zien hoe gastvrij je gebouw kan zijn. Bezoek onze stand op Building Holland in Hal 12, standnummer 023A en ga met ons in gesprek! Bestel direct je gratis kaarten en maak een afspraak om meer te weten te komen.