• RAI Amsterdam (map)
  • 2 Europaplein
  • Amsterdam, NH, 1078 GZ
  • Netherlands

Het is weer zover: de grootste vastgoedbeurs PROVADA is van start gegaan. Meer dan 24.000 vastgoedprofessionals bezoeken The Real Estate Meeting Point voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Er zijn verschillende bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands.


En ook dit jaar is Openr aanwezig bij stand 10 in hal 11. 

Slimme intercom & toegangscontrole
Openr is een start-up in de vastgoedmarkt die de problemen van achterhaalde en ouderwetse toegang verhelpt met een slimme intercom en andere toegangsoplossingen. Lees hier meer over Openr. 

Openr op Provada
In deze drie dagen (5 t/m 7 juni) laten wij op de Provada zien met welke producten en diensten Openr de kantoor omgeving definitief verandert. Kom je langs? We staan met Openr bij stand 11 in hal 10. 

Afspraak maken
Wil je een afspraak maken? Dat kan hier via de afsprakenmodule van Provada.