• RAI Amsterdam (map)
  • 2 Europaplein
  • Amsterdam, NH, 1078 GZ
  • Netherlands

Van 5 t/m 7 juni is het weer zover: de grootste vastgoedbeurs PROVADA gaat van start. Meer dan 24.000 vastgoedprofessionals bezoeken The Real Estate Meeting Point voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Er zijn verschillende bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands.

Ook dit jaar is Openr aanwezig op de Provada 2018. 

Slimme intercom & toegangscontrole
Openr is een start-up in de vastgoedmarkt die de problemen van achterhaalde en ouderwetse toegang verhelpt met een slimme intercom en andere toegangsoplossingen. Lees hier meer over Openr. 

Openr op Provada
In drie dagen laten wij op de Provada zien met welke producten en diensten Openr de kantoor omgeving definitief verandert, maar ook een bijeenkomsten waar je kan netwerken en kennisdelen. Houd op deze pagina de agenda in de gaten of meld hier aan voor onze nieuwsbrief. 

Afspraak maken
Wil je alvast een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en klik op versturen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil graag afspreken op: